1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Enes Batur'u 4 saniyelik görüntü başını yaktı! Evlilik sahte, dava gerçek...
Enes Batur'u 4 saniyelik görüntü başını yaktı! Evlilik sahte, dava gerçek...

Enes Batur'u 4 saniyelik görüntü başını yaktı! Evlilik sahte, dava gerçek...

Enes Batur 2019 yılının Haziran ayında Gerçek Kahraman filmindeki rol arkadaşı Damla Aslanalp ile evlendiğini duyurup, düğün fotoğraflarını paylaşmıştı. Bu görüntüler Enes Batur'u mahkemelik yaptı.

A+A-

Düğün paylaşımlarıyla uzun süre konuşulan Enes Batur, günler sonra "şaka" açıklamasında bulunmuş, tüm bu süreçte yaşananları da "Enes Batur & Damla - Evlilik Gerçek Final" isimli bir video ile yayınlamıştı.

Bu videoda kullanılan 4 saniyelik görüntü ünlü Youtuber'ı mahkemelik etti.

Birçok sinema filmi ve dizisinde yer alan, son olarak ise Fox TV'de yayınlanan "Bizim Hikaye" dizisi ile "Geçmiş Olsun" isimli sinema filminde rol alan oyuncu Murat Kocacık, ünlü Youtuber Enes Batur'u "Özel hayatın gizliliğini ihlal, Verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme" suçlarından hakkında dava açılması talebiyle İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na şikayet etti.

MİLYONLARCA KİŞİ İZLEMİŞTİ!

Oyuncu Kocacık, avukatı Umut Aydın aracılığıyla yaptığı suç duyurusunda, "Enes Batur & Damla - Evlilik Gerçek Final" isimli videonun 15.53-15.57 aralığında fotoğrafının kullanıldığını, milyonlarca izlemeye ulaşan video nedeniyle onur ve saygınlığının rencide edildiğini ifade edildi.

Suç duyurusuyla ilgili olarak ifadesine başvurulan Enes Batur ise suçlamaları kabul etmeyerek, videoda kullanılan evlilik kayıt defterinde şikayetçinin fotoğrafının yer aldığını kendisinin bilmediğini, iddiayı öğrenince kayıt defterinin yer aldığı 4 saniyelik bölümün videodan çıkartıldığını söyledi.

"ÖZEL HAYATIN GİZLİLİĞİNİ İHMAL ETMEK"

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı soruşturma sonunda Enes Batur hakkında "Özel hayatın gizliliğini ihlal etmek" suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması talebiyle dava açtı.

İddianame İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilerek, ilk duruşmanın 17 Nisan'da yapılması kararlaştırıldı.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.