1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Emeklilere Temmuz Ayı Zam Müjdesi... Maaşlar En Düşük 2.324 TL!
Emeklilere Temmuz Ayı Zam Müjdesi... Maaşlar En Düşük 2.324 TL!

Emeklilere Temmuz Ayı Zam Müjdesi... Maaşlar En Düşük 2.324 TL!

Milyonlarca vatandaş emekliye temmuz zammı detaylarını merak ediyorlar. Son altı aylık enflasyon oranının açıklanması beraberinde temmuz ayında yapılacak olan zammın yanı sıra Türkiye Emekliler Derneği tarafından emekliye umut olacak bir talep daha geldi. Bu kapsamda Türkiye Emekliler Derneği en düşük emekli maaşının asgari ücrete eşitlenerek 2324 lira olması talebinde bulunuldu.

A+A-

Milyonlarca vatandaş emekliye temmuz zammı detaylarını merak ediyorlar. Son altı aylık enflasyon oranının açıklanması beraberinde temmuz ayında yapılacak olan zammın yanı sıra Türkiye Emekliler Derneği tarafından emekliye umut olacak bir talep daha geldi.

Bu kapsamda Türkiye Emekliler Derneği en düşük emekli maaşının asgari ücrete eşitlenerek 2324 lira olması talebinde bulunuldu. Eğer emeklilerin bu talepleri hayata geçerse emekli vatandaşlar 824 liraya kadar bir kazanç elde edebilecekler.

Bu haberlerin ardından pek çok vatandaş en ödemelerin ne kadar olacağı ve zamlar ardından maaşların son durumunun ne olacağı gibi konuları yakından takip ediyor. İşte merak edenler için haber hakkında detaylar..

En Düşük Emekli Maaşı İçin Talepler

2020 yılı emekli vatandaşlar için son derecede kazançlı geçerken Türkiye Emekliler Derneği tarafından yapılan en düşük emekli maaşı talebi emekli vatandaşlara umut oldu.

Daha öncesinde Ocak aylarında maaşları artan, kinci promosyonların zamlı alan ve Ramazan Bayramı ikramiyelerine erken kavuşan emekli vatandaşlar için en düşük emekli maaşı da 1500 lira olarak belirlenmişti.

Milyonlarca Emekliye Zam Müjdesi! Temmuz Ayı Zamları Ne Kadar Olacak?

Ekonomik İstikrar kalkan paketleri kapsamında emekli vatandaşlar için de yapılan destekler emeklilerin bu zorlu süreçler içerisinde nefes almalarını sağlamıştı.

Tüm bu kazançlar ardından şimdi de emekli vatandaşlar gözlerini Kurban Bayramı ikramiyesine ve Temmuz ayında yapılacak olan zamma dikmiş durumda.

Bu kazançların ardından rahatlayan emekli vatandaşlar en düşük emekli maaşı hakkında yapılan taleplerin sonucunu bekliyorlar. Eğer emekli vatandaşların bu talepleri hayata geçerse en düşük emekli maaşı 1500 liradan 2324 liraya yükselecek.

Türkiye Emekliler Derneği tarafından dile getirilen öneri eğer hayata geçirilirse en düşük emekli aylıkları asgari ücrete eşitlenecek 2324 liraya çıkacak.

İlginizi çekebilir >> Asgari Ücretlilere Müjde! Mayıs Ayı Asgari Ücretleri Yüksek Yatacak

Bu kapsamda ek ödemeleri dâhil maaşları 2324 lira altında olan SSK ve Bağ-Kur emeklileri bu durumdan son derecede kazançlı çıkacaklar. Böylelikle de emekli maaşlarında 824 lira kadar bir artış meydana gelecek. Bu nedenle de birçok emekli vatandaş söz konusu bu taleplerin hayata geçmesini büyük bir istekle bekliyor.

www.nutuk.com.tr

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
İlgili Haberler