1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Elazığ depremini tahmin eden kâhin Dyson Lin’den korkutan deprem uyarısı geldi! ‘Silivri büyük tehlikede…
Elazığ depremini tahmin eden kâhin Dyson Lin’den korkutan deprem uyarısı geldi! ‘Silivri büyük tehlikede…

Elazığ depremini tahmin eden kâhin Dyson Lin’den korkutan deprem uyarısı geldi! ‘Silivri büyük tehlikede…

Elazığ’da dün yaşanan 6.8 büyüklüğündeki sarsıntı tekrardan deprem gerçeğini gözler önüne serdi. Yaşanan büyük sarsıntı vatandaşlar arasında büyük paniğe neden olurken, deprem kurtarma çalışmaları devam ediyor

A+A-

Şuana kadar yaşanan sarsıntı nedeniyle 22 vatandaş hayatını kaybederken 1243 yaralı bulunuyor. Elazığ depremi yaşandıktan sonra dikkatler deprem uzmanı ve resmi görevlilere çevrildi. Bu noktada en dikkat çeken açıklamalardan birisi Elazığ depreminden 3 gün önce uyarılarda bulunan ve depremi bilen Dyson Lin’in açıklaması oldu. Dyson Lin yeni paylaşımda bulunurken, bu sefer İstanbul için korkutan deprem senaryosunu açıkladı.

Son dönemde yaptığı deprem tahminleri ile dikkatlerini üzerine çekmeyi başaran ünlü deprem uzmanı Dyson Lin sosyal medya hesabından yaptığı son dakika paylaşımları ile korkutan deprem uyarılarında bulundu. Dün Elazığ, Malatya ve Ege'de art arda yaşanan sarsıntılar Türkiye'deki deprem gerçeğini tekrardan ortaya koyarken, bu noktada uzman yorumları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Elazığ depremini 3 gün önceden bilmesi ile tüm dikkatleri üzerine çeken ünlü kâhin Dyson Lin, dün Elazığ'da yaşanan sarsıntının ardından çarpıcı yorumlarda bulundu. Dyson Lin, Elazığ depreminin uyarıcı niteliğinde olduğunu belirtirken, İstanbul'da çok büyük bir deprem olma olasılığından bahsetti. İşte deprem uzmanı Dyson Lin'in yaptığı son dakika paylaşımları…

ELAZIĞ DEPREMİNİ 3 GÜN ÖNCEDEN BİLMİŞTİ! KORKUTAN İSTANBUL AÇIKLAMASI!

Yaptığı doğru deprem tahminleri ile son dönemin en dikkat çekici isimlerinden olmayı başaran dünyaca ünlü deprem kâhini Dyson Lin dün yaşanan sarsıntıların ardından korkutan açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar…

MANİSA DEPREMİNİ BİLMİŞTİ

Deprem tahminleri yapan ama bir uzmanlığının olmadığı belirtilen Tayvanlı Dyson Lin kehanetlerde bulunduğu Twitter adresinden, Balıkesir bölgesinde dalgalanmalar olduğunu ve yakında deprem olabileceğini belirtmiş, bir takipçisine de 5-6 aralığında beklediğini ifade etmişti.

Sosyal medyada yaptığı deprem tahminleriyle adından söz ettiren Tayvanlı Dyson Lin, Elazığ depremi sonrası sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.

TÜRKİYE'NİN DOĞUSUNA DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Dyson Lin, 21 Ocak'ta kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Kars'ın ''10+6'' seviyesinde çok güçlü bir sinyal aldığını belirterek, ''Türkiye'nin doğusu büyük tehlike altında'' uyarısı yapmıştı.

SİLİVRİ'YE DİKKAT ÇEKTİ

Daha önce Manisa depremini, son olarak da Elazığ depremini bilen Dyson Lin, paylaşımında İstanbul'un Silivri ilçesine dikkat çekti.

Açıklamasında İstanbul çok büyük bir şehir olduğuna vurgu yapan Dyson Lin, Silivri'nin büyük tehlikede olduğunu belirtirken, dikkatli olunması konusunda uyardı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.