1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Elazığ depremi sonrası Berna Laçin’in yaptığı paylaşım eleştiri yağmuruna tutuldu!
Elazığ depremi sonrası Berna Laçin’in yaptığı paylaşım eleştiri yağmuruna tutuldu!

Elazığ depremi sonrası Berna Laçin’in yaptığı paylaşım eleştiri yağmuruna tutuldu!

Sosyal medya hesabı Twitter'dan Elazığ depremi ile ilgili paylaşımlarda bulunan sözde oyuncu Berna Laçin, okuyanları hayrete düşüren ifadeler kullandı. 

A+A-

Elazığ’daki depremde can kaybını bir kenara bırakan Laçin, "Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi filan depremden dolayı muafiyet alıyor" dedi. Laçin'in paylaşımı Twitter kullanıcıları tarafından tepki çekti. İşte son dakika haberinin ayrıntıları!

AFAD verilerine göre, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde yerin 10 kilometre derinliğinde 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem, Malatya, Diyarbakır ve Adıyaman başta olmak üzere birçok ilde hissedildi. Deprem anında büyük korku ve panik yaşayan vatandaşlar, depremin hemen ardından kendilerini dışarı attı. Vatandaşların birçoğu geceyi sokakta geçirirken, AFAD, AKUT ve belediyeler başta olmak üzere birçok kurum ve kuruluş Elazığ için seferber oldu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Berna Laçin, Elazığ'da yaşanan deprem sonrası yaptığı son dakika açıklaması ile Twitter'da gündem oldu

OKUYANLARI HAYRETE DÜŞÜREN İFADELER KULLANDI

Türkiye, Elazığ'da yaşanan 6.8 şiddetindeki depremin üzüntüsünü yaşarken sosyal medyadan da ilk provokasyonlar yayılmaya başladı. Sosyal medya hesabı Twitter'dan depremle ilgili paylaşımlarda bulunan sözde oyuncu Berna Laçin, okuyanları hayrete düşüren ifadeler kullandı.Türkiye Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin acısını yaşarken, oyuncu Berna Laçin'in paylaşımı eleştiri konusu oldu. Laçin'e tepkiler Twitter'da TT listesine girdi.AFAD 6.8

OLARAK AÇIKLAMASINA RAĞMEN İFTİRA ATTI

Devletin resmi kurumu AFAD'ın depremin büyüklüğüyle ilgili 6.8 açıklamasını görmeyen Laçin, Kandilli Rasathanesi'nin revize ettiği 6.5'i dikkate alarak iftira attı. Laçin, ilk olarak "Bakın, yabancı kaynaklardan kontrol edelim daha yüksek verir, hatta birazdan 6.8 (6.89 aslında 6.9) indirilerek söylenir, bekleyin görün hep aynı" ifadelerini kullandı.Depremdeki can kaybını bir kenara bırakan Laçin, "Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi filan depremden dolayı muafiyet alıyor" dedi.Laçin'in paylaşımı Twitter kullanıcıları tarafından tepki çekti. Kaynak: Berna Laçin’in Elazığ depremi sonrası yaptığı paylaşım eleştiri yağmuruna tutuldu! 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum