1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Edirne Belediyesi’nden Şok Açıklama! Baraj Kurudu! Şehre 36 Saat Su Yok!
Edirne Belediyesi’nden Şok Açıklama! Baraj Kurudu! Şehre 36 Saat Su Yok!

Edirne Belediyesi’nden Şok Açıklama! Baraj Kurudu! Şehre 36 Saat Su Yok!

Edirne Belediyesi’nden gelen açıklama herkesi şaşkına çevirdi. Edirne Belediyesi Şehir de 36 saat boyunca su kesintisi yaşanacağını ve Edirneli vatandaşların anlayışla karşılaması gerektiğini söyledi.

A+A-

Şehir genelinin tamamının içme suyu Süloğlu Barajı’ndan karşılanacak. Edirne Belediyesi bağlantı çalışmalarının olacağını ve bu nedenden dolayı 36 saat su kesintilerinin yaşanabileceğini duyurdu. Bu konu hakkında belediye yazılı bir açıklama da yaptı. 

BARAJIN DOLULUK ORANI OLDUKÇA AZA İNDİ!

Şehrin su ihtiyacını sağlayan Kayalıköy Barajı’nın su seviyesi neredeyse %3’ün altına inmiş durumda. Barajda oluşan aşırı kuruluk nedeni ile içme suyu ihtiyacının başka bir barajdan karşılanacağı açıklandı. Şehrin su ihtiyacı şimdilik başka bir barajdan karşılanacak ve bu nedenle su kesintisi yaşanacak.

36 SAAT SU KESİNTİSİ OLACAK!

Edirne Belediyesi yapmış olduğu yazılı açıklamada yarından itibaren saat 13:00’dan sonra 36 saat boyunca şehre su verilmeyeceğini duyurdu. Edirne Belediyesi;

‘’Sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ihtiyacının Süloğlu Barajı’ndan sağlanabilmesi için Süloğlu isale hattının Kayalıköy isale hattına Küküler Köyü mevkiinde bağlantısı yapılacak olup şehir merkezine su iletimi bağlantı işlemleri tamamlandıktan sonra sağlanacaktır. Vatandaşlarımızın tedbirli olmaları önemle rica olunur. Anlayışınız için teşekkürler.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.