1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ece Erken ve eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu 20 bin liralık hesap gelince sitem etti, kavga çıktı!
Ece Erken ve eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu 20 bin liralık hesap gelince sitem etti, kavga çıktı!

Ece Erken ve eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu 20 bin liralık hesap gelince sitem etti, kavga çıktı!

Sunucu Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Bodrum'da Yıldız Tilbe'nin sahne aldığı mekanda kavgaya karışmıştı. Sosyal Medya hesabından açıklama yapan Erken, ödenen 20 bin liralık hesaba edilen bir sitemden dolayı bu kavganın başladığını dile getirdi.

A+A-

Sunucu Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Bodrum'da Yıldız Tilbe'nin sahne aldığı mekanda kavgaya karışmıştı. Sosyal Medya hesabından açıklamada bulunan Erken, ödenen 20 000 liralık hesaba edilen bir sitemden dolayı bu kavganın başladığını dile getirdi.

Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Bodrum'da gittikleri mekanda darbedildiklerini açıkladı. Instagram'dan açıklamada bulunan sunucu şunları dile getirdi: "Dün gece evli çift arkadaşlarımızla ilk defa gittiğimiz Mücver isimli mekanda Yıldız Tilbe'nin 22.30'de sahne almasından ve yemeklerin geç gelmesinden dolayı müşteriler mekanı çatal bıçakla protesto etti."

20 BİNLİK HESABA SİTEM ETTİLER

Açıklamalarına şu biçimde devam etmekte olan Erken, "Yine aynı mekanda gece saat 01.00'de Yıldız Tilbe hala sahnedeyken ana yemek köfte olan ve bir-iki çeşit meze verilen mekanda 6 kişi için 19 000 250 TL hesap ödedik. Eşim de ödemeyi yaptıktan sonra bu milleti dolandırmak değil mi diye sitemini belirttikten sonra yanımızdaki arkadaşımız darbedilirken eşim araya girmiştir. Yani hesap ödememek için değil ödenen hesaba edilen sitem söz konusu... Zaten gergin olan diğer müşteriler de tepkilerini belli etmiştir. Yazıldığı gibi bir kaş-göz patlamadı. Şikayetçi olduk, dava açıyoruz" dedi.

ÖDEDİĞİ HESABI DA PAYLAŞTI

Daha sonra ödediği hesabı paylaşan Erken, "Bu da ödenen hesap. Artık buna bir dur denmeli" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum