1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Duyan Şoke Oldu! Yardım Talebinde Bulunan Genç Kıza Tecavüz Etti…
Duyan Şoke Oldu! Yardım Talebinde Bulunan Genç Kıza Tecavüz Etti…

Duyan Şoke Oldu! Yardım Talebinde Bulunan Genç Kıza Tecavüz Etti…

Kendisini kötü hisseden ve iş arkadaşından yardım talebinde bulunan genç kız, oldukça kötü bir şey yaşadı. Haziran ayında İstanbul'da meydana gelen olayda Yeşim Ç. isimli bir genç kız, bir mekanda alkol kullanmış ve alkolün etkisinden ötürü kötü olduğu için de iş arkadaşı Arif T.'den yardım talebinde bulundu.

A+A-

İş arkadaşı Yeşim Ç.'yi almaya gelen Arif T. genç kızın alkolün etkisinde olmasından ötürü ondan faydalanmak istedi. Genç kızı evine bırakması gerekirken kendi evine götüren Arif T. genç kıza tecavüz etti. Fakat olay bununla da bitmiyordu.

Yeşim Ç. sabah uyandığında farklı bir evde ve kıyafetsiz bir şekilde olduğunu fark etti. Daha sonra iş arkadaşı Arif T.'nin rızası olmadan kendisi ile birlikte olduğunu anladı. İş arakadaşı, genç kıza tecavüz etmiş idi.Kendisine yapılanlarla ilgili hesap sormak istediğinde olan genç kız, bu durumda ikinci bir şok daha yaşadı. İş arkadaşı Arif T. genç kızın müstehcen fotoğraflarını çekmiş ve bunları da yaymış idi. Genç kız, iş arkadaşının kendi rızası dışında kendisi ile birlikte olduğunu söyleyerek adamdan şikayetçi oldu.

Genç Kızın Kıyafetsiz Fotoğraflarını Yaydılar!

Genç kızın şikayetinden sonra ifadeye alınan Arif T. suçu kabul etmediğini, genç kızın birliktelik esnasında rızasının olduğunu belirtti. Buna rağmen genç kızın fotoğrafını çekip arkadaşına attığını kabul etti. Arif T.'nin arkadaşı Yunus Ö.'nün de ifadesi alındı. Yunus Ö. suçlamaları kabul etmediğini söyledi. Fakat araştırmalar neticesinde Yunus Ö.'nün genç kızın fotoğrafını başka bir arkadaşına göndererek yaydığı anlaşıldı. İki kişi hakkında yürütülen soruşturma sonrasında savcılık iddianameyi hazırladı.

İki Kişinin Hapsi İsteniyor

Genç kızın alkollü durumundan faydalanan ve onun fotoğraflarını çekip yayan Arif T.'nin Özel Hayata İlişkin Görüntü İfşa Etmek, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Nitelikli Cinsel Saldırı suçundan 30 yıl 5 ay olmak üzere hapsi isteniyor. Kendisine gelen fotoğrafı da isteyerek başkalarına gönderen Yunus Ö.'nün Özel Hayata İlişkin Görüntü İfşa Etmek, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kalma suçunda 8 yıl olmak üzere hapsi isteniyor. Dava, gelecek aylarda Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.