1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Dünya bu ilişkiyi konuşuyor: Shai Fishman 19 yıllık evliliğini bitirerek 2 kadınla...
Dünya bu ilişkiyi konuşuyor: Shai Fishman 19 yıllık evliliğini bitirerek 2 kadınla...

Dünya bu ilişkiyi konuşuyor: Shai Fishman 19 yıllık evliliğini bitirerek 2 kadınla...

Amerika Pensilvanya'da yaşayan 46 yaşındaki Shai Fishman, uzun ve mutlu bir evliliği olmasına karşın bir anda hayatını değiştirmek istedi ve verilebilecek en radikal kararı verdi. Kaynak: 19 yıllık evliliğini bitirerek 2 kadınla...

A+A-

19 yıl boyunca evli kaldığı Danielle ile ilişkisinin rutine döndüğünü ve aşklarının sona erdiğini fark eden Sahi Fishman, eşiyle birlikte açık ilişki yaşamaya karar verdi.

Bunun için yaptığı araştırmaların ardından bu teklifi karısına sunan Shai, karısından ret teklifi alacağını düşünüyordu ancak eşi Danielle da açık ilişki yaşamak istediğini söyledi. İkili açık bir ilişki yaşamaya başladı.

Ancak Danielle bir süre sonra açık bir ilişki yaşamak istemediğini söyledi. Shai ise açık ilişkinin kendisini daha mutlu ettiğini ifade ederek devam etmek istediğini söyledi. Danielle, açık ilişkinin kendisi için imkansız olduğunu söyledi. 19 yıllık evlilikleri açık ilişki teklifi nedeniyle biten Shai ile Danielle ayrıldıktan sonra bir süre yalnız kaldılar ancak Shai, yaşadığı hayatın kendisini mutlu ettiğini fark ettiği için yeni partnerler aramaya başladı.

Danielle, çocuklarının hayatını düşünmesi gerektiğini ifade ederek tek eşlilik yaşamaya devam ederken, Shai, Lea ile tanıştı. Lea, Shai ile ilişkisinin başında açık bir ilişkiyi kabul etmişti.

İkilinin hayatına kısa süre sonra Krissy girdi. Krissy, Lea ile birlikte Shai'yi ve ilişkilerini paylaşmanın kendisi için sorun olmayacağını söyleyince üçlü aynı evde olma kararı aldı ancak Danielle, çocuklarının psikolojisinin bozulmaması için Shai'den evde kalmasını istedi.

Shai, Lea ve Krissy üçlü bir birliktelik ve cinsellik yaşamaya başladıktan sonra bu durumu çocuklarına da anlattılar. Daha sonra yaşadıkları hakkında bir web sitesi kurarak insanların ön yargılarını yıkmaya çalışan üçlü bu konuda başarılı oldu.

Lea ve Krissy'nin kendisinden önce tek eşli bir hayat sürdürdüklerini ifade eden Shai, "Tony Robbins felsefesine, hepimizin karşılanan veya karşılanmayan altı temel insan ihtiyacına dayalı olarak yaşam doyumumuzu ölçebileceğimiz felsefesine katılıyorum" dedi.

Shai, Lea ve Krissy'den oluşan grup, açık bir ilişkiye sahip olduklarını itiraf ediyor, ancak çoğunlukla, ancak hem duygusal hem de cinsel olarak bağlılar. Shai, Danielle'nin açık ilişkiyi hep saklamak istediğini belirterek, "Danielle duygusal olarak sorgulandı ve açık evliliğimizden yedi ay sonra boşanmak istedi" dedi.

nutuk1.jpgnutuk-168.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.