1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Dünya ABD Seçimlerine Kilitlenmiş Durumda! Donald Trump mı Kazanacak Biden mi? Son Yorumlar Geldi...
Dünya ABD Seçimlerine Kilitlenmiş Durumda! Donald Trump mı Kazanacak Biden mi? Son Yorumlar Geldi...

Dünya ABD Seçimlerine Kilitlenmiş Durumda! Donald Trump mı Kazanacak Biden mi? Son Yorumlar Geldi...

Trump ve Demokratların adayı Joe Biden arasındaki çekişme üç eyalete kadar düştü. Ülkeyi dört yıl yönetecek başkan Wisconsin, Pensilvanya ve Michigan'daki sonuçlara göre belli olacak.

A+A-

Tüm dünya ABD'de gerçekleşen Başkanlık seçimlerine kilitlendi.

Seçimde sonuçlar açıklanmaya devam ederken iki adaydan da açıklamalar geldi. Açıklamalar şu şekilde: Başkan adayı Joe Biden, "Arizona'yı kazandığımızı söylediler. Georgia'da da oyun dışı değiliz. Wisconsin ve Michigan için çok iyi hislerimiz var. Oyları saymak uzun sürebilir ama Pensilvanya'yı da kazanacağız. Sonuçları almamız yarın sabahı bulabilir. Kimin kazandığını söylemek ne bana ne de Donald Trump'a düşer. Bunu sadece ABD halkı söyleyebilir" dedi. ABD Başkanı Trump ise, "Seçimi çalmaya çalışıyorlar. Seçimin çalınmasına izin vermeyiz" ifadelerini kullandı. Ancak Twitter, söz konusu paylaşıma 10 dakika içerisinde, "Bu Tweette paylaşılan içeriklerin bir kısmı veya tümü tartışmalıdır ve bir seçime ya da başka bir toplumsal sürece katılma konusunda yanlış yönlendiriyor olabilir." şeklinde uyarı etiketi ekledi. Kaynak: ABD Başkanlık seçimlerinde Biden ve Trump'tan son yorumlar geldi.

Ancak Twitter, söz konusu paylaşıma 10 dakika içerisinde, "Bu Tweette paylaşılan içeriklerin bir kısmı veya tümü tartışmalıdır ve bir seçime ya da başka bir toplumsal sürece katılma konusunda yanlış yönlendiriyor olabilir." şeklinde uyarı etiketi ekledi.

-364.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.