1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Domuz Bağıyla Bağlanıp, Çuvala Dikilmişti! Makbule Sarı ile İlgili Son Dakika Gelişmesi…
Domuz Bağıyla Bağlanıp, Çuvala Dikilmişti! Makbule Sarı ile İlgili Son Dakika Gelişmesi…

Domuz Bağıyla Bağlanıp, Çuvala Dikilmişti! Makbule Sarı ile İlgili Son Dakika Gelişmesi…

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kan donduran bir olay. Domuz bağı ile öldürülen Makbule Sarı katili kim? Makbule Sarı kimdir en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. 74 yaşındaki yaşlı kadını domuz bağı ile boğarak öldürülmüş olduğu ortaya çıktı. Peki kadını kim neden öldürdü? 

A+A-

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında hafta içi işlenen Makbule Sarı evinde tek başına yaşarken domuz düğümü ile boğularak öldürüldüğü ve cansız bedeni çarşafa sarıldığı ortaya çıktı. Katil ve katillerinin kim olduğunu bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programından yardım istendi. Korkunç bir şekilde cinayete kurban giden kadının ölümü ile ilgili adeta kan donduran detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Domuz Bağı ipi ile boğdular…

Evde tek başına yaşayan yaşlı kadından uzun bir süre haber alamadığı için kızı mahalle muhtarına giderek haber verdi ve polisten yardım istediler. Adrese geldikleri zaman kapı çilingir yardımı ile açıldı ve kadını elleri ayakları iple bağlanmış ve çarşafa sarılı bir şekilde bulundu. Yapılan kontrollerin ardından ise kadının hayatını kayıp etmiş olduğu ortaya çıktı. Bir yandan da evde yapılan incelemelerin ardından değerli eşyalar ile paranın kayıp olduğu ortaya çıktı.

Cansız beden savcılık kapsamında otopsi yapılmak üzere morg ve gasilhaneye kaldırıldı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında incelemeler yapıldığı zaman 300 ila 500 binin üzerinde paranın olmadığı aktarıldı. Cinayetin sıradan bir şey olmadığı organize bir şekilde olduğu domuz bağının normal olmadığı açıklandı.

Yaşlı kadını kim öldürdü?

Makbule Sarı esrarengiz bire şekilde öldürüldü. Cinayet olayı ile ilgili başlatılan sorgu kapsamında özel ekipler kuruldu. Mahalle ve evin de çevresinde çok geniş bir kapsam ile başlatılan araştırma kapsamında ev çevresinde yer alan kişilerin ifadelerine başvuruldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.