1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Doğduğun ev kaderindir dizisinden üzücü karar! Acun Ilıcalı’dan beklenmiyordu, milyonlarca kişi şoke oldu…
Doğduğun ev kaderindir dizisinden üzücü karar! Acun Ilıcalı’dan beklenmiyordu, milyonlarca kişi şoke oldu…

Doğduğun ev kaderindir dizisinden üzücü karar! Acun Ilıcalı’dan beklenmiyordu, milyonlarca kişi şoke oldu…

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Doğduğun ev kaderindir veda sinyallerini yaktı. Acun Ilıcalı ya da yapım tarafından hala açıklama gelmese bile ilerleyen günlerde flaş karar ile fişi çekilecek gibi duruyor.

A+A-

O Ses Türkiye programının reyting oranlarının bir hayli iyi olmasından dolayı Doğduğun ev kaderindir dizisi yerine gelecek söylentileri kulislerden gelmeye devam ediyor. Murat Boz, Hadise, Ebru Gündeş ve Beyazıt Öztürk’ün jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye yeniden başlama ihtimalleri ile Doğduğun ev kaderindir dizisinin fişinin çekilme söylentilerinin artmasına neden oluyor.

Bu yüzden de Acun Ilıcalı yeni sezon akışı sırasında sıkıntı olmasın ve O Ses Türkiye ekranlarda yeni sezon ile yer alabilsin diye Doğduğun ev kaderindir dizisinin fişini çekti gibi duruyor.

Masterchef 2020 sezonunun 3 Ocak tarihinde final yapması, Survivor 2021 sezonunun 9 Ocak ta yeni sezona başlaması, yeni yılda O ses Türkiye programının iyi bir reyting yapması TV8 yayın akışını nasıl etkileyecek diye araştırmalar devam ediyor.

Doğduğun ev kaderindir dizisinin fişi çekildi mi?

Yılbaşı özel bölümü ile ekranlara gelen O Ses Türkiye iyi bir reyting almasından dolayı yeni sezonda da başlayacak olduğu söylentileri gelirken Doğduğun ev kaderindir dizisinde olanlar da dizinin fişi çekildi söylentilerini beraberinde getiriyor.

TV8 kanalında programların üst üste gelmek zorunda kalması Acun Ilıcalı ve TV8 kanalının bir yapıma veda etmek zorunda kalmasına neden olacak. O Ses Türkiye bu sezonda ekranlara gelecek olması programlarda çakışma olmasına neden olacak. Bir yandan da Doğduğun ev kaderindir dizisinin son zamanlarda reyting oranlarının bir hayli düşmeye başlaması gözlerin bir anda Doğduğun ev kaderindir dizisine çevrilmesine neden oldu. Dizinin yeni akıbetinin ne olacağı merakla beklenirken Acun Ilıcalı neyden vazgeçecek merakla bekleniyor.

Milyonlarca Doğduğun ev kaderindir dizisi hayranı tarafından final yapacak mı yapmayacak mı araştırmaları başlarken TV8 akıbeti ne olacak diye araştırmalar da başladı. Doğduğun ev kaderindir dizisi final kararı için Acun Ilıcalı ya da dizi yapımcısı tarafından hala net bir açıklama gelmedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.