1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Doğalgaz Aboneleri Dikkat! Doğalgaz Faturalarında Yeni Dönem Resmen Başlıyor
Doğalgaz Aboneleri Dikkat! Doğalgaz Faturalarında Yeni Dönem Resmen Başlıyor

Doğalgaz Aboneleri Dikkat! Doğalgaz Faturalarında Yeni Dönem Resmen Başlıyor

Son dönemde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle elektrik ve doğalgaz gibi temel ihtiyaçlara yüzde 100'ü aşan zamlar yapılırken, düşük gelirli vatandaşın sırtındaki fatura yükü günden güne artmaya başladı. İĞDAŞ faturalar için yeni bir karar açıkladı. Faturaların vade farksız taksitle ödenebilmesi için 15 bankayla anlaştığını duyurdu.

A+A-

Son dönemde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle elektrik ve doğalgaz gibi temel ihtiyaçlara yüzde 100'ü aşan zamlar yapılırken, düşük gelirli vatandaşın sırtındaki fatura yükü günden güne artıyor.

FATURAYA TAKSİT DÖNEMİ

İGDAŞ'ın imzaladığı yeni anlaşmaya göre İstanbullular doğalgaz faturalarını taksitle ödeyebilecek. 15 banka ile kredi kartı ile faizsiz faturalarını ödeyebilecek.

NTV'de yer alan habere göre 1 Ekim 2022'den 31 Mayıs 2023'e kadar kredi kartı taksitlendirme faaliyeti için taksit sayısı bankaya göre 2 ile 5 arasında değişiyor.

İGDAŞ ve Vakıf Katılım arasında ise finansman anlaşması da yapıldı. İGDAŞ Genel Müdürü Mithat Bülent Özmen "İGDAŞ abonesi olan ve fatura borcu bulunmayan evsel abonelerimiz, vade farksız ve masrafsız olarak bu finansman desteğinden faydalanabilecekler" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.