1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Depremi Fırsat Bilen Dengesiz Tepki Topladı
Depremi Fırsat Bilen Dengesiz Tepki Topladı

Depremi Fırsat Bilen Dengesiz Tepki Topladı

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde dün akşam yaşanan depremin ardından eline aldığı bıçak ile 160 aracın lastiğini patlatan dengesiz vatandaş her yerde aranıyor.

A+A-

Tam anlamıyla dengesizlik olarak yorumlanan ve vatandaşların büyük tepkisine neden olay, Dün akşam meydana gelen ve merkez üssü Elazığ‘ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde meydana geliyor.

Kameralara yansıyan görüntülerde, eline aldığı bıçakla sokağa çıkan bir şahıs yaşanan panik ortamından faydalanarak araçların lastiklerini patlattığı görülüyor.

Fırat ve Tekel mahallelerinde park halindeki araçların ilk olarak içinde kimse olup olmadığını kontrol eden dengesiz zanlı, ardından yanında taşıdığı bıçağı lastiklere sapladığı görülüyor.

Şahsın lastikleri patlatma anı güvenlik kameralarına yansıdığı görüldü. Sabah polis ekiplerinin yaptığı incelemede aynı kişi tarafından toplam 160 aracın lastiğinin patlatıldığı bilgisine ulaşıldı.

Dengesiz Zanlı Her Yerde Aranıyor

Diğer taraftan sabah araçlarına binmek üzere evlerinden aşağı inen mahalle sakinlerinin lastiklerinin patladığını görmeleri ile büyük bir şok yaşadıkları görülüyor. Birçok vatandaş kendi imkânları ile söktükleri tekerlekleri tamirciye götürdükleri görüldü.

Vatandaşlar, özellikle deprem sonrası meydana gelen böyle bir olayın kabul edilemeyeceğini belirterek yetkililerden zanlının bir an önce bulunmasını talep ediyorlar.

Polis ekipleri güvenlik kamerası görüntülerinden şahsın kimliğini tespit ederken, şahsın akşam saatlerinde yakalandığı ve ifadesinin alınmak üzere polis merkezine götürüldüğü bilgisi alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.