1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Denizli'deki Damat Cinayetinde Yasak Aşk İddiası
Denizli'deki Damat Cinayetinde Yasak Aşk İddiası

Denizli'deki Damat Cinayetinde Yasak Aşk İddiası

Denizli Merkezefendi ilçesinde tartıştığı damadını tüfekle vurarak öldüren Ramazan D.’nin ifadesinde cinayeti yasak aşk yüzünden işlediğini iddia ettiği belirtiliyor.

A+A-

Olay, Denizli’nin Merkezefendi ilçesine bağlı 1200 Evler Mahallesi 2030 Sokak’ta dün öğlen saatlerinde meydana geliyor. 59 yaşında ki Ramazan D. ile evine çağırdığı damadı 2 yaşında ki Gezer Çümen arasında şiddetli bir tartışma yaşandı.

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Ramazan D., evde bulunan pompalı tüfekle Gezer Çümen'e ateş ediyor. Göğsünden yaralanan 1 çocuk babası Çümen, kaldırıldığı Servergazi Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybediyor. Ramazan D.’ninkendisini ihbar etmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Ramazan D.'yi gözaltına alıyorlar.

Yasak Aşk İddiaları

Ramazan D.’nin olay ile ilgili ifadesinde ise cinayeti yasak aşk sebebiyle işlediğini belirtiyor. Zanlı ifadesinde damadının, oğlunun eşiyle yasak aşk yaşadığı için öldürdüğünü itiraf ederken, kesinlikle cinayeti planlamadığını amacının damadının uyararak yaşananların ortaya çıkmadan son bulması olduğunu belirtti.

Fakat damadının kendisine hakaret ettiğini ve oğlunun eşi ile olan ilişkilerine son vermeyeceğini belirterek yaşanan tartışmadan bir an kendini kaybettiğini ve cinayeti bu sebeple işlediğini itiraf etti.

Kasten adam öldürmek suçundan adliyeye sevk edilen Ramazan D.’nin çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildiği bilgisine ulaşıldı. Polis ekipleri iddiaları araştırmak için soruşturma başlattığı ve tarafların ifadelerine başvuracağı bilgisi edinildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.