1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Denizli'de Filiz Toker Sevgilisi Tarık Parım'ı Bıçakladı
Denizli'de Filiz Toker Sevgilisi Tarık Parım'ı  Bıçakladı

Denizli'de Filiz Toker Sevgilisi Tarık Parım'ı Bıçakladı

Denizli’de birlikte yaşayan Tarık Parım ile Filiz Toker içki içtikleri esnada yaşadıkları tartışma sırasında, Filiz Toker sevgilisini 2 yerinden bıçaklayarak yaralıyor.

A+A-

Bu ilginç yaralama vakası, Denizli‘nin Pamukkale ilçesinde saat 15.30 sularında meydana geliyor. Tarık Parım aynı evi paylaştığı sevgilisi Filiz Toker ile birlikte öğle saatlerinde içki içmeye başlıyorlar. Bir süre sonra ikilinin sarhoş da olmasının verdiği etki ile ikili arasında sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

İkili arasında yaşanan tartışma bir anda kavgaya dönerken Tarım Parım kız arkadaşına fiziki şiddet uyguluyor. Bunun üzerine Filiz Toker mutfaktan aldığı bıçakla 40 yaşındaki Parım’ı kolundan ve bacağından yaralıyor.Erkek arkadaşını yaralayan Filiz Toker’in ihbarı üzerine olay yerine, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralı adam ambulansla Servergazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken,39 yaşındaki Filiz Toker de gözaltına alınıyor. Tarım Parım’ın hayati bir tehlikesi bulunmaz iken kız arkadaşından şikayetçi olmadığı ifade ediliyor.

Yaralama İle İlgili İlginç Açıklama

Olayı duyduktan sonra oğlunun evine gelen baba Kamil Parım ise yaşananlarla ilgili olarak insanları gülümseten bir açıklama yapıyor. Baba Kamil Parım oğlunun birlikte yaşadığı sevgilisi tarafından bıçakladığını öğrendiğini ifade ederek. İkisinin birlikte alkol aldığını ve kavganın alkolün etkisi ile başladığını belirtti. Ortada alkol olmasa oğlu ile sevgilisinin oldukça iyi anlaştığını ve yaşananlardan dolayı oldukça üzgün olduğunu açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.