1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Demir sopayla tecavüz edilen ve yakılarak öldürülen Şiar Kılıç için iddianame kabul edildi!
Demir sopayla tecavüz edilen ve yakılarak öldürülen Şiar Kılıç için iddianame kabul edildi!

Demir sopayla tecavüz edilen ve yakılarak öldürülen Şiar Kılıç için iddianame kabul edildi!

Sakarya / Kocaeli ilçesinde yaşanan korkunç dolu olaya hazırlanan iddianame kabul edildi. 9 yaşındaki Şiar Kılıç darp edildikten sonra evinde çıkan yangında ölü olarak bulunmuştu. Şiar Kılıç davasına hazırlanan iddianame 3. ağır ceza mahkemesi tarafından kabul gördü.

A+A-

Davanın ilk duruşması 10 Şubat 2021 tarihinde gerçekleşecek. Dava hakkında tutuklanan 4 sanık sadece bu suçtan değil birçok suçtan yargılanacak.

2020 Nisan ayında, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında annesi ve sevgilisi ile beraber yaşayan 9 yaşındaki Şiar Kılıç dosyası evde şüpheli bir şekilde yanarak ölmesinden dolayı mahkemeye taşınmıştı. Küçük çocuğun annesi; Müge Anlı’nın uyguladığı psikolojik baskı karşısında daha fazla dayanamamış ve kan donduran itiraflarda bulunmuştu. Sevgilisinin oğlunu yanmadan önce öldüresiye bir şekilde dövmüş olduğunu – yerden kalkamadığını – 3 çocuğuna da sevgilisinin demir çubuk ile taciz ediyor olduğunu itiraf etmişti.

İtiraf; İstanbul emniyet müdürlüğü cinayet büro amirliği ekiplerinde kabul edilmiş, anne canlı yayında göz altına alınırken sevgilisi ile beraber Sakarya İl emniyet müdürlüğü asayiş şubeye getirilmişti. Olay üzerinde yapılan incelemelerin ardından Şiar Kılıç ölümünde anne ve sevgilinin bilgisi olduğunun belirlenmesinin ardından Hami K’nın annesi ve kardeşi de göz altına alınmıştı. Tüm zanlılar polis koruma eşliğinde adliyeye sevk edilmiş, adliyede alınan karar karşısında 4 şahsın da tutuklanarak ceza evine gönderilme kararı alındı.

İlk duruşma 10 şubatta…

İddianamede yer alan her şey mahkeme tarafından kabul edildi ve 4 zanlı tek bu suçtan değil birçok suçtan yararlanacak. İlk duruşma da 2021 10 şubat tarihinde meydana gelecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.