1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Çukur 93. bölüm fragmanı yayınlandı izle! Çukur 92. son bölüm tek parça izle
Çukur 93. bölüm fragmanı yayınlandı izle! Çukur 92. son bölüm tek parça izle

Çukur 93. bölüm fragmanı yayınlandı izle! Çukur 92. son bölüm tek parça izle

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Çukur’un 92. bölümü yayınlandı. Çukur’un bu akşamki son bölümünde; Gazeteci Emir ve polis Erkan'ın yardımlarıyla Yamaç Koçovalı, Çağatay Erdenet'in sonunu adım adım getirecek. Ancak bu son Vartolu'nun da bir fedakarlık yapmasını gerektirecek. İşte Çukur 93. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm izleme sayfası.

A+A-

Çukur dizisi bu akşam 3. sezon 25. bölüm (92. bölüm) ile ekranlara geldi. Dizinin bu haftaki son bölümünde; Yamaç'ın Çukurlu gençlere yaptığı konuşmanın dikkat çektiği tanıtımda İdris Koçovalı'nın kahvesine gelen ve Yamaç ile tanışan Arık Böke Erdenet’in dengeleri nasıl değiştireceği merakla bekleniyor. Çukur 93. yeni bölüm fragmanı izle İşte Çukur son bölüm izleme sayfası.

ÇUKUR 93. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur dizisinin 93. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı geldiğinde haberimizde yer alacak.

ÇUKUR 93. BÖLÜM FRAGMANI

ÇUKUR 92. SON BÖLÜM İZLE

Çukur’un 92. Bölümünde; Gazeteci Emir ve polis Erkan'ın yardımlarıyla Yamaç Koçovalı, Çağatay Erdenet'in sonunu adım adım getirecek. Ancak bu son Vartolu'nun da bir fedakarlık yapmasını gerektirecek. Yamaç'ın planı işlemeye devam ederken Çağatay'ın adamları yüzünden zor durumda kalan Cumali'nin yardımına sürpriz bir isim yetişecek.

Celasun'un Karaca'yla ilgili verdiği bilgi karşısında Yamaç'ın nasıl bir yol izleyeceği merak konusu olacak. Çağatay'ı oyun dışı bırakan hamle nefesleri keserken Koçovalılar artık mahallelerini toparlamak için uğraşacak. Ancak büyük bir darbe alan Erdenetler, Koçovalıların peşini bırakmayacak. Arık Böke Erdenet'in gelişiyle artık hem Koçovalılar hem Erdenetler için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.