1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Çukur 91. yeni bölüm fragmanı izle! Çukur 90.neler oldu izle?
Çukur 91. yeni bölüm fragmanı izle! Çukur 90.neler oldu izle?

Çukur 91. yeni bölüm fragmanı izle! Çukur 90.neler oldu izle?

Çukur 91. yeni bölüm fragmanı hakkındaki araştırmalar da bir hayli yoğunluk kazandı. Peki, Çukur 91. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu?

A+A-

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur, 90. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Çukur son bölümde, sabrı taşan Cumali'nin Çağatay'a giden yolda gözünü karartır. Yamaç, ağabeylerinin bir şey sakladığından şüphelenir. Evin önüne bırakılan zarf dikkat çekerken, silahların ortasında kalan Cumali'nin karşısına çıkan Çağatay'ın neler yapacağı merakla bekleniyor. Dizinin dün yayınlanan bölümünde Çağatay'a karşı tek kalan Yamaç, Salih'ten gereken desteği buldu. Ancak Çağatay'a engel olamadı. Hal böyle olunca, Çukur 91. yeni bölüm fragmanı hakkındaki araştırmalar da bir hayli yoğunluk kazandı. Peki, Çukur 91. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu?

ÇUKUR 90. SON BÖLÜMDE NELER OLDU? İŞTE ÖZETİ

Çağatay'a karşı direnmekten vazgeçmeyen Yamaç, aradığı desteği ağabeylerinden bulamayınca başka müttefikler edinecek. Ancak Vartolu, Yamaç'ın isteğiyle mahalledeki sorunların kaynağını bulmak için harekete geçecek.

Çağatay bir taraftan Selim ve Cumali'yi en korktukları şeylerle sınarken diğer yandan Yamaç'a bir görev verecek. Yamaç'ın bağlılığını ispatlamak için üstlendiği bu görev onun zor bir tercih yapmasına neden olacak

ÇUKUR 91. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Ekranların sevilen dizisi Çukur, yeni bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Çukur 90. son bölüm ile yine izleyicileri televizyonları başına kilitledi. Dün akşam son bölümü izleyenler ‘’ Çukur 91.bölüm fragmanı yayınlandı mı?’’ sorusuna yanıt aramaya başladı. Yeni bölümünde yine aksiyon dolu sahneler yer edinirken Çağatay’a karşı direnmekten vazgeçmeyen Yamaç, aradığı desteği ağabeylerinden bulamayıca başka müttefikler edindi. Ancak Vartolu, Yamaç'ın isteğiyle mahalledeki sorunların kaynağını bulmak için harekete geçti. Dizinin 2 Mart 2020 Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler 'Çukur 90. son bölüm izle' başlığı altında araştırmalarını şekillendirirken Çukur yeni bölüm fragmanı hakkındaki sorgulamalar da bir hayli yoğunluk kazandı. Peki, Çukur 91. yeni bölüm fragmanı (ilk sahne) yayınlandı mı? İşte detaylar…
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.