1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Cübbeli Ahmet Hoca'dan Darbe Bombası! 'Rüyamda Gördüm Darbe Tehlikesi Var'
Cübbeli Ahmet Hoca'dan Darbe Bombası! 'Rüyamda Gördüm Darbe Tehlikesi Var'

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Darbe Bombası! 'Rüyamda Gördüm Darbe Tehlikesi Var'

Cübbeli Ahmet Mahmud Ünlü hoca, Hadi Özışık'ın Youtube kanalında sorularını cevapladı. Ahmet Hoca, "Darbe söylentileri var. Ben darbe tehlikesi de var diyorum. Ben rüyalar gördüm var. " dedi.

A+A-

Cübbeli Ahmet, FETÖ'nün annesini katlettiğini söyleyerek birçok kişinin ahını aldıkları gibi benim de ahımı aldılar diye konuştu. Tedavilerde ilim ile duanın birbirinden ayrılamayacağını belirten Cübbeli, darbeyle ilgili rüyalar gördüğünü, bunun askeri bir darbe olduğunu ve böyle bir tehlikenin hala sürdüğünü söyledi.

"Tayyip Bey'in darbe söylentilerinden nemalandığını düşünmüyorum. Darbe söylentileri var. Ben darbe tehlikesi de var diyorum. Ben rüyalar gördüm var. Üç dört rüyam var ve dört beş yıllık süreç. Benim ilk bir gazetede çıkmıştı bu rüyam. Yedi ay sonra 15 Temmuz oldu. Bu bir gazetede yazıldı. Yedi ay sonra 15 Temmuz oldu. Yazım derken röportaj yapılmıştı benimle. Ben yine darbe tehlikesi görüyorum. FETÖ ve destekçileri değil.

Yalnız şu var yani Canan Kaftancıoğlu, zaten DHKP-C kafasıyla PKK kafasıyla devlete seri katil diyen bir kafa. Darbe olsa ona mı yarayacak sanki? Darbe olsa ona da yaramayacak. FETÖ'nün darbe yapacak gücü yok öyle görmedik. Darbe tehlikesi var ama yakında demiyorum. Darbe tehlikesi önümüzde mevcut. Ekonomik kiriz mi bahane edilir? İşte o zaman silahlanma konusunda yine uyardım. Selefi derneklerin silahlanması sonra Şialar'ın silahlanması. Suriye'de bunlar mevcut."  dedi

Fatih Altaylı'nın sorusu: Bilime mi güvenelim duaya mı?

Bunları birbirinden ayırmayalım. Çünkü Allah bize iki türlü tedbir emrediyor. Kur'an Kerim'de ikisi de var. Bir ayetinde tedbirinizi alın, öbür ayetinde elinizle kendinizi tehlikeye etmeyin. Koranada kendimizi tehlikeye atmamak için karantinada duruyoruz, evden çıkmıyoruz. Bütün bunlar Kur'an emirleri. 

 Yine Kur'an-ı Kerim'de "Lokman'a hikmet verdik" diyor. Lokman kim? Tüm dünyanın bildiği Lokman Aleyhisselam. Şimdi hikmet ne? Eski tabirle hekim derlerdi doktora. Hikmet ise hekimin ilmi. Yani tıp! Tıp bilimini de biz öğrettik diyor. Dolayısıyla duayı da Kur'an emrediyor, "Dua edin ben sizin" için kabul edeyim. 

Sevda Noyan'ın "komşularımın listesini" yaptım sözleri

Çok yanlış, çok üzüldüm! Adnan Oktar meselesinde uyardım, FETÖ'de uyardım. Bunlardan dolayı da hapis yattım. IŞİD meselesinde canım tehlikeye girdim. Bir insana faydam olur mu diye düşündüm. 

Muhalifler bazı şeyleri abartıyorlar. Bu abartı değil tabii ki... Bu şimdi hakikaten konuşulmuş. 

Bir Müslüman'ın benim komşum Yahudi olsa, Hristiyan olsa fırsat bulduğumda onu kesmek için değil gece kalkıp "Ona hidayet eyle, onu da cennet ehlinden eyle" diye dua edemiyorsam zaten adam değilim. Bu çok tehlikeli bir yaklaşım. Buna ne gerekiyorsa icabı yapılmalı. Yaptığı suç!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.