1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Çorum'da Otobüs Kavgası Büyük Paniğe Yol Açtı
Çorum'da Otobüs Kavgası Büyük Paniğe Yol Açtı

Çorum'da Otobüs Kavgası Büyük Paniğe Yol Açtı

Çorum’da otobüs şoförü ile yolcular arasında yaşanan kavga esnasında kontrolden çıkan özel halk otobüsü ancak yol kenarında ki direğe çarparak durabildi.

A+A-

Dün öğle saatlerinde büyük paniğe sebep olan kaza, Bahçelievler Mahallesi İpekli mevkiinde meydana geliyor. Halk otobüsüne jetonu olmadığı halde binen yolcu A.Ş. ile sürücü İlhan Aybul, arasında tartışma başlıyor. Sürücü ve yolcu arasındaki tartışma, otobüs hareket halindeyken otobüse jetonu olmadan binen kadının müdahalesi ile kavgaya dönüşüyor. Diğer yolcuların ayırmaya çalıştığı kavga esnasında kontrolden çıkan otobüs, yol kenarındaki direğe çarpıp, durabiliyor.

Yüzüne aldığı yumruk darbeleriyle yaralanan sürücü İlhan Aybul, hastaneye kaldırılarak, tedaviye alınıyor. Aybul’un şikayeti üzerine polis merkezine götürülen A.Ş., ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Fakat kazaya sebebiyet vererek 40 kişinin hayatını tehlikeye atan şahıs hakkında kamu davasının açılacağı ve şahsın ceza alacağı belirtiliyor.

Otobüsteki 40 Kişinin Canı Tehlikeye Atıldı

Diğer taraftan kavga ve kaza anı ile yolcuların yaşadığı korku otobüste bulunan güvenlik kamerası tarafından an ve an görüntüleniyor.Otobüs güvenlik kamerasında yansıyan görüntülerde, sürücü ile yolcu arasında çıkan tartışmanın bir anda kavgaya döndüğü, yolcuların araya girmeye çalıştıkları esnada otobüsün kontrolden çıkarak, yol kenarındaki direğe çarptığı görülüyor. Görüntülerde çarpma sonrasında otobüste bulunan yolcuların büyük bir panik içerisinde otobüsü terk ettikleri ve bazı yolcuların baygınlık geçirdikleri görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.