1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Cinsel tacize uğrayan kadın dayanamadı, kendini astı! Sapık komşu öyle şeyler yaptı ki…
Cinsel tacize uğrayan kadın dayanamadı, kendini astı! Sapık komşu öyle şeyler yaptı ki…

Cinsel tacize uğrayan kadın dayanamadı, kendini astı! Sapık komşu öyle şeyler yaptı ki…

Konya sınırlarında meydana gelen bir olay yine akıl almaz bir hale geliyor. Komşuları tarafından cinsel tacize uğrayan 2 çocuk annesi evli olan 23 yaşında Merve A. artık olayların karşısında dayanamadı ve intihar etti. Talihsiz kadının yaşamış olduğu olay karşısında ilk intihar etmeden biraz önce beni bu olay karşısında beni affet, yavrularımız sana emanet diye mesaj gönderdi ve olay ortaya çıktı.

A+A-

Konya Seydişehir sınırlarında meydana gelen olayda 29 yaşında Fatih ve 23 yaşındaki Merve A. ortalama 6 yıl önce evlendi. Çiftin evlilikleri sırasında iki çocukları dünyaya geldi. Köyde yaşamlarına tarım ve hayvancılık ile geçindiren Fatih A. ortalama olarak 1 yıl önce eşini köyde bıraktı ve çalışmak için Çanakkale sınırlarına köprü inşaatı için gitti.

Tacizler, telefon numarası yazılı notla alev aldı…

Gelen haberlere göre 2 çocuğu ile yaşamına devam eden Merve A. 3 ay önce kapısına yazılı bir not buldu. Bu notta bir telefon numarası bulundu. Bir kere daha aynı kağıdı bulan genç kadın yaşadığı olayı dayısına anlattı. Dayısı bu kağıdın uçarak kapısına gelmiş olduğunu düşünerek, başımıza yeni bir iş çıkarma dedi ve genç kadını evine gönderdi.

Kapısına aşk mektupları…

Kapıya bırakılan numaralı notların ardından bir de aşk mektupları bırakıldı. Yazdığı numaranın kendisine ait olduğunu söyleyen şahısın ardından genç kadın durumu ablasına anlattı. Her ne kadar aile bu şahısla görüşse bile kabul etmeyerek inkar etti.

Ahırda bıçakla boğazına saldırdı…

Bu olayların ardından kadını ahırda sıkıştıran adam genç kadının boğazına bıçak dayadı ve akşam benimle kaçacak ve eşinden ayrılacaksın diye tehdit etti. Genç kadını ölüm ile tehdit etti.

Zorla kadının görsellerini çekti…

Çanakkale sınırlarında çalışma hayatına devam eden eşinin yeniden döneceğini söylemesinin ardından; gerekirse eşini zehirleriz falan dedikten sonra genç kadının fotoğraflarını çekti. Durumu genç kadının eşine ve ailesine anlatmasının ardında olay mahkemeye yansıdı ve içeride 20 gün kaldıktan sora serbest kaldı. Genç kadına senin o güzel gülüşünü asitle yakarım diye tehdit ederek kimse sana inanmaz diye sözler sarf etti.

Genç kadın 14 Ocak tarihinde artık olayın ardından dayanamadı ve kendisini kocasına mesaj atarak astı. Ölümün ardından mahkemeye başvurulmuş olduğu bilgileri geldi.

Bunun adı ölüm ya da intihar değil, bunun adı sadece bir cinayet. Yine bir kadının hayatını cani bir adam yok etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.