1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. CHP'li Didim Belediye Başkanı Tutuklandı! Tecavüzle suçlanan belediye başkanında son durum ne oldu?
CHP'li Didim Belediye Başkanı Tutuklandı! Tecavüzle suçlanan belediye başkanında son durum ne oldu?

CHP'li Didim Belediye Başkanı Tutuklandı! Tecavüzle suçlanan belediye başkanında son durum ne oldu?

Geçtiğimiz günlerde kendisinden iş isteyen bir kadına tecavüz etmesi ile suçlanan ve kadının özel görüntülerini çekmekle suçlanmış belediye başkanı Ahmet Deniz Atabay tutuklandı. Mağdur olan kadın vermiş olduğu röportaj sırasında başkanın kendisine rahat bir ortamda konuşalım demesinin ardından çiftliğe davet ettiğini ve bu süreçte tecavüze uğradığını dile getirmiştir.

A+A-

CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay geçtiğimiz günler içerisinde kendisinden iş isteyen kadına tecavüz etme durumları öne sürüldü. Z.Y. ismindeki mağdur olan kadın kendisine bu anlarda uyuşturucu içirildiği ve ardından da şantaj ile tecavüze uğramış olduğunu dile getirdi.

Tutuklandı...

Gelen haberlere göre geçtiğimiz günlerde kendisinden iş istemeye gelen Z.Y isimli kadına tecavüz ettiği ve özel görüntülerini de çekerek şantajda bulunduğu iddia edilmesinin ardından Ahmet Deniz Atabay sabah saatlerinde göz altına alındı.

Didim Belediye Başkanı'nın göz altına alınmasının ardından emniyet müdürlüğüne götürüldü. Ahmet Deniz Atabay; adliyeye sevk edildikten sonra işlemleri hala devam ediyor. Tutuklanarak da ceza evine götürüldü.

CHP'den en ufak ses yok

Yapılan iddiaların ardından durumun ortaya atılmasından bu güne kadar açıklama yapmayan CHP yönetimi sessizliğini ilk günden bu yana kadar korumaya devam ediyor.

Artık unutmak istiyorum, ancak unutamıyorum....

Mağdur kadın yaşadığı korku dolu anları şu sözler ile dile getirdi; "İş aramak için belediyeye gittiğimde başkan, 'Rahat bir ortamda konuşalım' diyerek, beni bir araçla çiftliğe gönderdi. Çiftlikte alkol ve uyuşturucu madde verdiler. Sonrasını hayal meyal hatırlıyorum. Video çekildiğini bile hatırlamıyorum. Olay yaşandığında utandım, şikayetçi olamadım. Şimdi de evlenip yeni bir hayat kurdum.Eşimin olaydan haberi yok. Duyarsa yuvam yıkılır. Deşifre olmaktan çekiniyorum. Bu nedenle daha şikayetçi olamıyorum. Çok büyük bir travma yaşadım ve atlatabilmek için tedavi gördüm. Unutulmayacak bir olay yaşadım. Evde kendi başıma kalınca sürekli ağlıyorum. Artık unutmak istiyorum. Ancak unutamıyorum. Eşimle çok mutlu ve huzurluyum. Bu mutluluğu kaybetmek istemiyorum. Adalete güveniyorum. Başkanın ve diğerlerinin gereken cezayı almasını istiyorum"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.