1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Çaresiz Anne Yardım Bekliyor
Çaresiz Anne Yardım Bekliyor

Çaresiz Anne Yardım Bekliyor

Uyuşturucu bağımlısı eşinin kızına yaptığı işkencelere daha fazla dayanamayarak ondan şikayetçi olan çaresiz anne eşinin mahkeme tarafından serbest bırakılması ile çaresiz kalıyor.

A+A-

Uyuşturucu bağımlısı eşinin kızına yaptığı işkencelere daha fazla dayanamayarak ondan şikayetçi olan çaresiz anne eşinin mahkeme tarafından serbest bırakılması ile çaresiz kalıyor. Erkek terörünün en yeni örneği bugünlerde yaşanıyor.

Uyuşturucu bağımlısı bir baba 13 yaşındaki küçük kızına tam 5,5 buçuk saat boyunca işkence yapıyor. Küçük kıza sigara yediren, onu bu soğukta ıslatan ve demir çubuklarla döven cani baba çaresiz anneyi de kızı hastaneye götürmemesi konusunda tehdit ediyor.

Çaresiz anne psikopat kocanın tehditlerine karşın işkence gören ve hayati tehlikesi olan kızını hastaneye götürüyor. Sonrasında uyuşturucu bağımlısı cani babaanneye ‘’sonun geldi ölümün benim elimden olacak.’’ tarzı tehdit içeren mesajlar atıyor.

Psikopat Koca Serbest Bırakıldı

Kendisini ve kızını korumak isteyen talihsiz anne uyuşturucu bağımlısı psikopat kocası hakkında ‘’ çocuğun hürriyetine tehdit, kasten yaralama, eziyet ve öldürmeye teşebbüs’’ suçlarından şikâyetçi oldu.

Fakat ülkemizde ki adalet sisteminin çarpık yapısı bir kez daha ortaya çıkıyor. Cani baba çıkarıldığı Sulh ceza Mahkemesinden serbest bırakılıyor. Babanın serbest bırakılmasından sonra ise çaresiz anne günlerdir yatalak babası, kızı ve kendisini eve kilitlemiş yaşamaya çalışıyor.

Dışarı çıkması halinde eşi tarafından öldürüleceğinden korkan çaresiz anne avukatını arayarak durumu belirtiyor. Bir kadının daha cinayete kurban gitmemesi için biri bu cani kocaya dur demeli ve hak ettiği gibi hapse girmesi gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.