1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Canlı yayından gelen skandal itiraf herkesi şok etti! ‘İlişkimizi eşim de biliyordu…’
Canlı yayından gelen skandal itiraf herkesi şok etti! ‘İlişkimizi eşim de biliyordu…’

Canlı yayından gelen skandal itiraf herkesi şok etti! ‘İlişkimizi eşim de biliyordu…’

Esra Erol programında meydana gelen itiraf herkesi şok etti. Programda yayına alınan olaylar sırasında bir aile dramı daha ortaya çıktı. Esra Erol’da programına katılan bir anne ve baba kızlarının 5 çocuklu Neslihan Dinar ile isimli kadınla evli olan adam tarafından alıkoyulduğunu aktarırken kızlarının daha 18 yaşında olduğunu anlattılar.

A+A-

İstanbul’dan yayına katılan anne ve baba daha 18 yaşında olan kızlarının artık hayatından endişe ediyor olduklarını, 5 çocuklu ve evli olan FS tarafından zorla alıkoyulduğunu söyleyerek program ve ekibinden yardım istedi.

5 çocuk babası ve evli olan FS ismindeki şahıs canlı yayına bağlandığı anlarda kendisi hakkında söylenen her şeyi kabul etti. Eşini de Neslihan ile tanıştırdığını, eşinin de bu ilişkiyi kabul ettiğini, hatta torunu bile olduğunu söyleyen adam programda yer alan ve tüm ekran başındaki seyircilerin şok geçirmesine neden oldu. 18 yaşındaki daha hayatının baharında olan Neslihan isimli genç kızın FS ismindeki şahsın yanında olduğu da bu şekilde ortaya çıktı.

Neslihan Dinar da canlı yayına bağlandı ve bu sırada kendi isteği ile FS ismindeki şahsın yanında olduğunu, FS ile aralarında dini nikah kıyıldığını, hem evli hem de 5 çocuk babası olduğunu ilk başından beri bildiğini ve eşinin yanında kalmak istediğini anlattı.

Her zaman kadınların yanında olacağız

Esra Erol program sırasında duyduğu şok eden sözler karşısında hem Neslihan’a hem de FS ismindeki şahsa sert bir tepki gösterdi. Bu süreçlerde; ‘’ ekranlara gelen olay sadece Neslihan’ın davası değil. FS ismindeki şahsın resmi nikahlı eşini baskı ile susturarak üzerine kuma getirmesi, FS ismindeki şahsın resmi nikahlı eşi olmasına rağmen o hane içerisinde sesi olmayan tüm sessiz kalmak zorunda kalan kadınların meselesi olarak görüyorum. ‘’ tarzında sözleri ile konuşmasına devam etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.