1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Büyük müjde emekli ve EYT'liye Promosyon tam 20.000 TL oldu! Eski emekli ve EYT’li tek şartla anında alacak!
Büyük müjde emekli ve EYT'liye Promosyon tam 20.000 TL oldu! Eski emekli ve EYT’li tek şartla anında alacak!

Büyük müjde emekli ve EYT'liye Promosyon tam 20.000 TL oldu! Eski emekli ve EYT’li tek şartla anında alacak!

Bankalar emeklilere promosyon ücretlerinden yararlanmaları için fırsat sunuyor ve rekabet yeniden kızışıyor. Geçenlerde bir banka 20.000 TL'ye kadar promosyon ücreti ödeyeceğini açıkladı. En son emekli promosyonları listesi için okumaya devam edin. Banka promosyonları geçtiğimiz yılın Temmuz ayından itibaren emekli vatandaşlar için oldukça önemli hale geldi.

A+A-

Bankalar emeklilere promosyon ücretlerinden yararlanmaları için fırsat sunuyor ve rekabet yeniden kızışıyor. Geçenlerde bir banka 20.000 TL'ye kadar promosyon ücreti ödeyeceğini açıkladı. En son emekli promosyonları listesi için okumaya devam edin...

Banka promosyonları geçtiğimiz yılın Temmuz ayından itibaren emekli vatandaşlar için oldukça önemli hale geldi. Özellikle yoksulluk sınırının altında maaş alan emekliler için bu promosyon fırsatları ek bir gelir kaynağı olarak görülüyor. Birçok banka, herhangi bir geri ödeme veya yükümlülük olmaksızın binlerce liralık promosyon ücreti sunuyor. Ayrıca, son dönemde asgari emekli maaşındaki artış, bankaların tanıtım olanaklarını artırmasına neden olmuştur. Nisan ayında bankalardan promosyonlar artırıldı ve emekliler promosyon ücretinin miktarını duyunca çok mutlu oldu.

Emekliler aktif olarak en yüksek promosyon ücretini sunan bankaları araştırıyorlar. Son zamanlarda banka promosyonlarındaki artış emeklileri cezbediyor ve özellikle asgari emekli maaşına yapılan zamdan sonra daha yüksek promosyon fırsatları ortaya çıktı. Ayrıca erken emeklilik uygulamasıyla milyonlarca kişinin emekli olmasıyla birlikte bankalar tanıtım çalışmalarına hız vermeye başladı. Promosyon ücretlerinde kamu ve özel bankalar rekabet halinde, emekli promosyon ücretleri ile ilgili son gelişmeler ve detaylar bu yazımızda.

BANKALARDAN GEÇEN GÜNCEL PROMOSYON ÜCRETLERİ NE KADAR?

SSK, Bağkur ve Memur Emeklilik Programı'ndan emekli olan emekliler ve erken emekliler bankalardan emekli promosyon aidatı talep ediyor. Kamu bankaları emekliler için 3 bin TL'den 5 bin TL'ye kadar promosyon ücreti vereceğini açıklarken, özel bankalar daha yüksek promosyon ücreti vereceklerini açıkladı. Garanti Bankası, Akbank, ING Turkey, Finansbank, Türkiye İş Bankası, TEB ve Türkiye Finans Katılım Bankası emekliler için 7.500 TL'den 10.000 TL'ye kadar promosyon ücreti veriyor. Tüm bankalar bu promosyon ücretlerini 3 yıllık sözleşme karşılığında sunmaktadır. Bu tutarlar, emekli maaşını 3 yıl süreyle bankalara devreden emeklilere ödenmektedir.

EMEKLİLER İÇİN 20.000 TL'LİK PROMOSYON ÜCRETİ GELİYOR

Mevcut promosyon ücreti ödemeleri 10.000 TL'ye ulaşmış olsa da bankalar arasındaki rekabet daha da artacak gibi görünüyor. Sektör kaynaklarına göre emekliler için 20 bin TL'ye varan promosyon ücretleri yolda. Emekli sayısının artmaya devam etmesi, bankalar için cazip bir potansiyel müşteri kitlesi sunmaktadır. Sonuç olarak, bankalar emekliler için promosyon ücretlerini artırmayı düşünüyor. Yakın gelecekte birçok bankanın promosyon politikalarını değiştirmesi ve emekliler için daha yüksek promosyon ücretleri teklif etmesi beklenmektedir. Özel bankaların bu konuda öncülük etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler