1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Bayram ikramiyelerinin yatacağı tarihler belli oldu! Kime ne zaman yatacak Tek tek herkesin alacağı gün açıklandı!
Bayram ikramiyelerinin yatacağı tarihler belli oldu! Kime ne zaman yatacak Tek tek herkesin alacağı gün açıklandı!

Bayram ikramiyelerinin yatacağı tarihler belli oldu! Kime ne zaman yatacak Tek tek herkesin alacağı gün açıklandı!

Bayram ikramiyesi kime, ne zaman yatacak? Tek tek herkes için tarihler netleşti! İşte bayram ikramiyelerinin yatacağı tarihler ve diğer detaylar. Emeklinin gözü kulağı bayram ikramiyesi zammındayken net zam belli oldu ve 900 TL yapıldı. Buna mukabil 2.000 TL olan Ramazan ve Bayram ikramiyelerinin kimlere hangi tarihlerde yatacağı da belirlendi. Peki, Ramazan Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak?

A+A-

Bayram ikramiyesi kime, ne zaman yatacak? Tek tek herkes için tarihler netleşti! İşte bayram ikramiyelerinin yatacağı tarihler ve diğer detaylar...

Emeklinin gözü kulağı bayram ikramiyesi zammındayken net zam belli oldu ve 900 TL yapıldı. Buna mukabil 2.000 TL olan Ramazan ve Bayram ikramiyelerinin kimlere hangi tarihlerde yatacağı da belirlendi. Peki, Ramazan Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Kimler bayram ikramiyelerini ne zaman alacak? Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak belli mi? İşte bayram ikramiyesine dair tüm detaylar...

Ramazan Bayramı yaklaşırken, doğum günü bayram ikramiyelerinin hesaplarına yatacağı günler merakla bekleniyor. Emekli çocukları, SSK'lılar, Bağ-Kur'lular, Emekli Sandığı, EYT'li misafirleri ve birçok kişi bayram ikramiyelerinden yararlanacak. Ayrıca, dul ve yetimler, şehit yakınları ve gaziler, engelli ve yaşlılık aylığı alanları, şampiyon sporcular, geçici koruyucular ve çocuklar de bayram ikramiyelerinden yararlanabilecekler.

Bayram ikramiyeleri bu yıl 2.000 TL olarak belirlendi ve senede iki kez ödenecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, kimlerin ne zaman Ramazan Bayramı ikramiyesini alacağını açıkladı. Buna göre Ramazan Bayramı ödemeleri şu şekilde yapılacak:

SSK kapsamında olan çocuk, ayın 17, 18, 19 ve 20'sinde ödeme alanları 14 Nisan tarihinde bayram ikramiyelerini alacaklar.
Ayın 21, 22 ve 23'ünde hesaplarında maaşlarını gören SSK'lı alacaklı, 15 Nisan tarihinde bayram ikramiyelerini alacaklar.
Ayın 24, 25 ve 26'sında aylıklarını alan SSK emeklileri, 16 Nisan'da Ramazan Bayramı ikramiyelerini alacaklar.

Bağ-Kur'lu hamile, ayın 25 ve 26'sında maaş alanları 17 Nisan günü, pazartesi 27 ve 28'inde maaş alanları ise 18 Nisan'da bayram ikramiyelerini alacaklar.
Emekli Sandığı'na bağlı olan isteyen (4C'li), 19 Nisan'da Ramazan Bayramı ikramiyelerini hesaplarında görecekler.
Kurban Bayramı ikramiyesine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı ancak genellikle Ramazan Bayramı ikramiyesinin dağıtımı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler