1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Biyolojik Anne Rezaleti Kan Dondurdu: 14 Yılın Ardından Kızını Kaçırdı Ve Kocasına Taciz Ettirdi! ‘Baban Ne İsterse Yapacaksın!’
Biyolojik Anne Rezaleti Kan Dondurdu: 14 Yılın Ardından Kızını Kaçırdı Ve Kocasına Taciz Ettirdi! ‘Baban Ne İsterse Yapacaksın!’

Biyolojik Anne Rezaleti Kan Dondurdu: 14 Yılın Ardından Kızını Kaçırdı Ve Kocasına Taciz Ettirdi! ‘Baban Ne İsterse Yapacaksın!’

İstanbul’da küçük bir kız çocuğunun yaşadıkları herkesi şok etti. Macar asıllı Türk vatandaşı olan Eugenia Ü. Zülfiya E.’nin yumurtası sayesinde anne oldu. Aradan geçen 14 yılın ardından Zülfiya E. Ve eşi küçük kız çocuğunu zorla kaçırdı.

A+A-

Küçük kız zorla götürüldüğü yerde biyolojik olan annesi ve biyolojik annesinin eşi tarafından tacize uğradı. Bu duruma dayanamayan küçük kız evden kaçtı.

İstanbul’da küçük bir kız çocuğunun yaşadığı o olay herkesi şok etti. Eugenia Ü. Yıllar önce kendisi ile aynı iş yerinde çalışan Türkmenistanlı ZülfiyaE.’dendonör tedavisi ile hamile kalarak doğum yaptı. Doğan çocuğa Ece Elena adı verildi. Aradan geçen yıllara rağmen Aile Mahkemesine başvuruda bulunan Zülfiya E. Çocuğunun annesi olduğunu savunarak diğer aileye dava açtı. Açılan dava sonucunda çocuğun nüfus kaydında anne adı Zülfiya olarak değiştirildi.

Sokak Ortasında Küçük Kızı Kaçırdılar

Mahkeme kararının ardından iki aile arasında bir düşmanlık başladı. Çıkan iddialara göre Fatih Ş. İle Zülfiya E., Eugenia Ü. Ve Elana dışarıda yürüdükleri esnada önleri araba ile kesildi. Eugenia’yı etkisiz hale getiren Fatih Ş. Ece Elana’yı zorla kaçırarak arabaya bindirdiler.

5 Ay Boyunca Evde Zorla Tutuldu

Kaçırma olayının ardından Elana’ya neredeyse 5 ay boyunca ulaşılamadı. Polisler tarafından aramalar devam ederken Elena 5 ay boyunca biyolojik annesi olan Zülfiya’nın evinde zorla tutuldu. 5 ay boyunca genç kız Fatih Ş’nin defalarca tacizlerine mağruz kaldı. Bu iğrenç durumu biyolojik annesine anlattığında ise genç kızın aldığı cevap ‘ o senin baban ne ister ise yapar sana’ cevabını aldı. Küçük kızın o evde tuvalete bile kilitlendiği iddiaları ortaya atıldı.

Babasını Aradı

Elena evde müzik dinlemek istediğini söyleyerek telefonu aldı ve ardından hemen babası Haydar Ü.’yü arayıp olduğu yeri bildirdi. Yerine öğrenen baba hemen oraya gelerek kızını aldı ve koşarak oradan uzaklaştılar. Yıllardır göz bebeği gibi baktığı kızının yaşadıklarını duyan aile büyük bir öfke ve panik ile polis merkezine giderek şikayetçi oldular.

Çocuğa Cinsel İstismar Ve Tehdit

Yapılan şikâyetin hemen ardından Zülfiya ve Fatih Ş. İkilisi kendilerini aralarında olan yasal durumun olduğunu ve bu sebepten ötürü onlara bu iftirayı attığını dile getirdi.  Haklarında yapılan suçlamaları bir olup reddettiler.

anne-rezaleti.jpg1-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.