1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. BİM Marketin Açılış, Kapanış Saatleri Nedir?
BİM Marketin Açılış, Kapanış Saatleri Nedir?

BİM Marketin Açılış, Kapanış Saatleri Nedir?

Vatandaşlar tarafından 2020 yılında BİM Market açılış ve kapanış saatleri merak edilmektedir. Konu ile ilgili tüm detaylar yazımızın detaylarından ulaşabilirsiniz...

A+A-

Türkiye’nin dört bir tarafında perakende marketler zinciri olarak faaliyet gösteren BİM, mesai saatleri açısından gün içerisinde insanlara daha iyi hizmet vermek için kapasitesini artırma yoluna gitti.

BİM Marketin açılış ve kapanış saatlerini bilmek isteyenler, günlük hayatlarında alışveriş zamanlarını da elbette buna göre ayarlayacaktır. Binlerce mağaza sayısına ulaşan ve kapasitesini her geçen gün artıran firma, açılış saati olarak 09.00’da hizmet vermeye başlamaktadır.

Akşam vakitlerinde ise 21.00’da kapanış yapmaktadır. Haftanın her günü vatandaşlara mesai saatleri içerisinde kesintisiz hizmet veren mağazanın sadece cuma günlerinde 1 saat öğle arası bulunmaktadır. Bu ara cuma namazı için ayrılmıştır.

BİM Resmi Tatillerde Açık Mı?

Öncesinde vatandaşlara resmi tatil ve dini bayram günlerinde hangi zaman aralıklarında hizmet vereceğini duyuran BİM, bu konuda insanları mağdur etmemek için şubeleri aracılığıyla gerekli bilgilendirmeleri yapmaktadır. Onun dışında Türkiye’deki mağaza sayısını hızla artıran firmada, güvenle ve kaliteli bir şekilde alışveriş yapabileceğiniz hizmet saatleri bellidir.

Tüm çalışanlar ve teknik ekip, müşterilerine daha iyi hizmet sağlayabilmek için, vardiyalı bir şekilde performans göstermektedir. Bu sayede hem çalışanlar yorulmadan hizmet vermekte hem de müşteriler her daim güler yüzle karşılanmaktadır.

2020 BİM Hizmet Politikası

Ulusal marketler zincirinin öncüsü konumunda faaliyet gösteren ve ürün çeşitliliğine her gün yenisini ekleyerek vatandaşların alışveriş imkanlarını artırma yoluna giden BİM, 2020 yılında da kapasitesini artırmak için birtakım çalışmalar içerisinde yer almaktadır.

Bunların en önemlisi ürün çeşitliliği ve kalitesidir. Bu konuda rakiplerine açık ara fark atan mağazanın her şubesinde satışa sunulan ürünlerin son kullanma tarihleri otomatik olarak belirli periyotlarla kontrol edilmektedir.

BİM, açılış ve kapanış saati olarak geniş bir zaman diliminde hizmet verdiği için müşterilerini de oldukça memnun etmektedir. Mağazaların her biri belli saatlerde açılmakta ve akşam saatlerinde yine aynı vakitte kapanış göstermektedir. Ayrıca satışa sunulan ürünlerin de kalitesi müşterileri kendine çekebilmeyi sağlamıştır.

Kaynak : Nutuk.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.