1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Beklenen Müjde Geldi! Emeklilere Kefilsiz ve Faizsiz Kredi! SSK, SGK ve BAĞ-KUR Emeklilerine İhtiyaç Kredisi…
Beklenen Müjde Geldi! Emeklilere Kefilsiz ve Faizsiz Kredi! SSK, SGK ve BAĞ-KUR Emeklilerine İhtiyaç Kredisi…

Beklenen Müjde Geldi! Emeklilere Kefilsiz ve Faizsiz Kredi! SSK, SGK ve BAĞ-KUR Emeklilerine İhtiyaç Kredisi…

SGK, SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine ve çalışanlarına özel faizsiz kredi imkânı sunan bankalar emeklilerin en çok merak ettiği ve araştırdığı konulardan biri oldu. İhtiyaç kredisinden faydalanmak isteyen ve sıfır faiz ile bu imkana sahip olmak isteyen vatandaşlar her an gelecek olan faizsiz kredi müjdesini bekliyor.

A+A-

Halkbank ve Ziraat bankası emeklilere ve sigortalılara özel kredi kampanyasını sundu. SGK, SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine kredi veren Halkbank’asın ve Ziraat bankası çok uygun faiz oranları ile emeklilere kredi imkânı sunuyor.

Emekliye kredi, faizsiz kredi veren bankalar var mı diye araştırma yapan emekliler merakla yapılacak olan açıklamayı bekliyor. Beklenen müjde Halkbank ve Ziraat bankasından geldi. Halkbank ve Ziraat bankası emekli maaşını ödemelerini yaptığı oldukça faiz oranlı ihtiyaç kredisi vermeye başladı. İhtiyaç kredisinin yanı sıra artık emeklilere konut kredisi desteği de sunan banklar emeklinin bankaya gitmeden de kredi alma imkanını dijital ortam ile sağlıyor. Bankalar ihtiyaç kredisi desteğini sadece kendi müşterileri adına sağlıyor ve sunuyor.

Emekliye Faizsiz Kredi Veren Bankalar Hangileri?

Emekli olan kişilere faizsiz kredi verilme hakkında herhangi açıklamada bulunulmadı. Emeklilere faizsiz kredi kampanyası daha önce devlet tarafından incelemeye alınmıştı. Bu durumda umut bağlayan emeklilere ne yazık ki faizsiz kredi haberi gelmedi. Yapılan açıklamalarda emekli vatandaşlara 3 maaş avans ve 10 maaş da faizsiz avans kredi verileceği duyuruldu. Milyonlarca emekli yapılan bu duyurunun icraat geçirilmesini beklerken yetkili kişilerden herhangi bir açıklama gelmedi.

Ziraat ve Halkbank maaş ödemelerini kendi bankalarından tahsil eden emeklilere özel ihtiyaç kredisi kampanyaları başlattı. Emekliye faizsiz kredi kampanyası var mı diye merak eden emeklilere müjde geldi. Ziraat bankası tarafından yapılan açıklamada bankadan emekli maaşını alan emeklilere özel ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu.

Ziraat Bankası Emeklilere Özel İhtiyaç Kredisi ve Şartları

Ziraat Bankası emeklilere kendi bankasında yani Ziraat Bankasından tahsil etmesi durumunda emekliye ihtiyaç kredisi verdiğini açıkladı. Ziraat Bankası bu kampanyadan yararlanmak isteyen emeklilerinden tek istediği bir süreliğine emekli maaşlarını Ziraat Bankasından tahsil etmek. Buna ek olarak bir de taahhüt talebinde bulunuyor.

Bu kampanyadan faydalanan emekliler hem ihtiyaç kredisi hem de konut kredisine başvuruda bulunarak yararlanabiliyor. Ziraat Bankası sunduğu bu kampanya kapsamında emekliye uzun vadede kredi desteği sunuyor. Sunduğu vadede faiz oranları oldukça düşük. İhtiyaç kredisinde faiz oranı yüzde 1,12 iken konut kredilerinde ise yüzde 0,87 olarak karşımıza çıkıyor.

Halkbank Emeklilere Özel Kredi

Halkbank müşterilerine özel ödeme seçenekleri sunuyor. Halkbank emekli maaşını Halkbank üzerinden tahsil eden müşterilerine özel hem ihtiyaç kredisi sunuyor hem de müşteriye özel üç ayrı ödeme planı ile ödeme konusunda rahatlık sunuyor. İhtiyaç kredilerinden alınan faiz oranı yüzde 1,18 ile 100,000 TL’ye kadar kredi imkânı sunuyor. 36 ay vadeye bölen Halkbank ödeme koşularını müşteriye göre ayarlıyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler