1. HABERLER

  2. GSM

  3. Bedava İnternet Paketleri! Turkcell, Vodafone, Turk Telekom: Ücretsiz İnternet Paketleri...
Bedava İnternet Paketleri! Turkcell, Vodafone, Turk Telekom: Ücretsiz İnternet Paketleri...

Bedava İnternet Paketleri! Turkcell, Vodafone, Turk Telekom: Ücretsiz İnternet Paketleri...

İnternet paketleri, günümüzde en çok kullanılmakta olan paket özellikleri arasındadır. Ülkemizde hizmet veren Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom, müşterilerine bazı şartlar altında ücretsiz faturalı ve faturasız internet paketleri sunmaktadır. 2020 yılında bu operatörlerin sunduğu ücretsiz internet paketleri haberimizin detayların...

A+A-

Turkcell Bedava İnternet

Turkcell’in müşterilerine sunmakta olduğu internet paketleri arasında, hem faturalı hem de faturasız olan hatlar için ücretsiz internet paketleri vardır. Bunlar arasından Turkcell bedava internet arasında güncel olarak bu paketler yer almaktadır.

Platinum Black Her Ay 5 GB Hediye

Eğer Turkcell Platinum Black müşterisi iseniz, her ay 5 GB ücretsiz internet paketi alabilirsiniz. Bu paketten her ay 1 kez, 7 gün boyunca yurt içinde kullanılabilmektedir. Eğer paketiniz bitmişse, 30 günlük süre dolduktan sonra bu hizmetten yine aynı şekilde faydalanabilirsiniz.

Hediye Oyna Paketi Kampanyası

Hediye oyna paketi kampanyası, anlaşmalı oyun şirketlerinin Turkcell’e listesini belirttiği oyunlarda aylık 3 GB bedava internet Turkcell sunmaktadır. Bu oyunlar arasında PUBG Mobile da yer almaktadır. Kampanyadan yararlanabilmek için, kampanya promosyon kodu gerekmektedir. Paket yalnızca yurt içinde kullanılabilmekte olup, otomatik olarak yenilenmemektedir. Bu hizmete başvuru için SMS ücretsizdir.

Hediye Oyna İzle Paketi Kampanyası

Turkcell bedava internet kazanma paketleri arasında bir diğer seçenek, “hediye oyna izle paketi kampanyası” imkânıdır. Paket, içerisinde PUBG Mobile da dâhil olan oyunlarda, aylık 5 GB internet paketi sunmaktadır. Bu pakette otomatik yenilenme mevcut olmayıp, yalnızca Türkiye içerisinde geçerlidir. Başvuru için atılan SMS ücrete tabi değildir.

Dergilik

Turkcell Dergilik satın alındığında, yanında hediye olarak 5 GB İnternet paketi de verilmektedir.

BİP

Turkcell’in sunmakta olduğu hizmetlerden BİP aracılığı ile aşağıdaki imkânları yakalamanız mümkündür.

  • BİP Uygulaması kullanılarak, “Kim 1 GB İster” adlı oyunu oynayarak ücretsiz 1 GB kazanabilirsiniz.
  • BİP Uygulamasında, “Bil Kazan” adlı kanalı takip ederek, ücretsiz yarışmaya katılabilir ve 1 GB kazanabilirsiniz.
  • Yapmış olduğunuz alışverişler için, faturanıza ya da TL bakiyenize yansıtıp, ücretsiz GB kazanabilirsiniz.
  • BİP Uygulamasında “Sence” adlı kanalı takip ederek, anketlere katılıp TL kazanın. Ardından bunları paycell’e aktararak, dijital operatör uygulaması aracılığı ile ücretsiz internet paketi alın.

Kart Kayıt

Turkcell bedava internet veren uygulamalar arasında olan kart kayıt ile, Kredi veya Banka kartınızı kullanarak Turkcell web sitesi üzerinden ya da Dijital Operatör üzerinden yaptığınız TL ya da paket yüklemelerinde GB kazanabilirsiniz.

Salla Kazan

Salla Kazan ile her hafta GB da dâhil ücretsiz hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

Vodafone Bedava Internet

Türkiye’de en çok tercih edilen operatörler arasında bulunan Vodafone, bazı koşulların sağlanması durumunda bedava internet vermektedir. Vodafone bedava internet 2020 arasında bulunan fırsatlar şu şekildedir.

Hediye 20 GB

Eğer son 1 ay içerisinde numara taşıma, yeni tesis, faturasız hattan faturalıya geçme ile Vodafone kullanıcısı olmuşsanız, seçmiş olduğunuz tarifeye göre 1 aylık 10 GB ya da 1 aylık 20 GB ücretsiz hediye internet kazanabilirsiniz. Hediyenizi, Vodafone yanımda uygulamasından, “ek paketler” sekmesinden alabilirsiniz.

Mobil Ödeme

Vodafone Mobil Ödeme’yi 29 Mayıs – 31 Ağustos tarihleri arasında açan kullanıcılar, 1 hafta geçerli olan 1 GB Vodafone bedava internet 2020 elde edebilir.

Yine 24 Temmuz – 24 Ağustos arasında Mobil Ödemeden 10 TL harcayan kullanıcılar, 1 GB bedava internet Vodafone kazanabilmektedir.

Hediye 5 GB

Vodafone Red ya da Vodafone Red Genç kullanıcıları, her ay tarifelerine 5 GB Vodafone bedava internet faturalı kazandırabilir.

Freezone

Vodafone Freezone’a katılan kullanıcılar, 1 gün geçerli olan 4 GB internet paketi elde edebilmektedir.

Vodafone Yanımda

Vodafone Yanımda uygulamasına girerek hediye çarkını döndüren kullanıcılar, bedava faturalı/faturasız internet kazanabilir.

Türk Telekom

Türkiye’de yaygın olarak kullanılan operatörlerden biri olan Türk Telekom, kullanıcılarına bedava internet hizmeti vermektedir. Bunun için Türk Telekom bedava internet 2020 şu şekildedir.

Sil Süpür

Türk Telekom bedava internet nasıl yapılır? seçeneklerinden birisi Sil Süpür ile gerçekleştirilmektedir. Online İşlemler Uygulaması üzerinden her hafta çeşitli bedava hizmet arasından, ücretsiz GB da kazanma şansınız bulunmaktadır.

İlinize Özel Hediye

Eğer Balıkesir ya da Çanakkale illerimizden birisinde ikamet ediyorsanız; Efsane 8, Efsane 12, Prime Efsane 20 ya da Selfy Efsane 10 GB tarifelerinden birisini alırsanız, hediye olarak 10 GB Türk Telekom bedava internet elde edebilirsiniz.

Efsane Tarifeler

Efsane 8, Efsane 12, Prime Efsane 20 tarifelerinden birisine numara taşıma ya da yeni hat şeklinde geçiş yapan ve Sil Süpür uygulamasına yeni gelen kullanıcılar, 2020 yılı sonuna kadar Sil Süpür uygulaması üzerinden aylık 10 GB hediye kazanabilmektedir.

4.5G

4.5G kullanımına geçerek, 1 ay boyunca geçerli olan 30 GB hediye internet alma şansınız mevcuttur.

Coşturan 3 GB

Coşturan 3 GB paketini satın alan kullanıcılara, hediye 1 GB internet paketi verilmektedir.

Hoş Geldin Kampanyası

Eğer yeni bir hat almak suretiyle Türk Telekom’a geçerseniz; ilk ay 25 GB, üç ay boyunca 30 TL ve üzerine yüklemelerde 15 GB elde edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum