1. HABERLER

  2. GSM

  3. Bedava internet paketleri nasıl alınır? Dev operatörlerin bayrama özel internet yarışı başladı: 1, 2 ve 10 GB bedava internet…
Bedava internet paketleri nasıl alınır? Dev operatörlerin bayrama özel internet yarışı başladı: 1, 2 ve 10 GB bedava internet…

Bedava internet paketleri nasıl alınır? Dev operatörlerin bayrama özel internet yarışı başladı: 1, 2 ve 10 GB bedava internet…

Bayram hediyesi olarak Türk Telekom, Turkcell ve Vodafonekanadından bedava internet paketleri geliyor. Bayramda herkes sevdikleri ile doyasıya görüşebilsin diye gelen bedava internet paketleri yüz güldürecek. Günlük, haftalık ve aylık olarak GSM operatörleri tarafından 1, 2 ve 10 GB bedava internet paketleri verilecek.

A+A-

Bayram hediyesi olarak Türk Telekom, Turkcell ve Vodafonekanadından bedava internet paketleri geliyor. Bayramda herkes sevdikleri ile doyasıya görüşebilsin diye gelen bedava internet paketleri yüz güldürecek. Günlük, haftalık ve aylık olarak GSM operatörleri tarafından 1, 2 ve 10 GB bedava internet paketleri verilecek. Bu paketlerin nasıl alınacağı son zamanların en merak edilen konularından bir tanesi olmaya başladı. Sizler de eğer bu adımları yerine getirirseniz bedava internet paketlerine anlık olarak sahip olabileceksiniz.

Ülkemizin en büyük GSM operatörleri bayramda da müşterileri için bedava internet paketi vermeye devam ediyor. Aboneleri artırma hedefi ile yer alan operatörler biri birinden farklı paketleri bu sefer de kurban bayramı içerisinde günlük, haftalık ve aylık olarak veriyor.

Kurban bayramına özel internet paketi…

Turkcell bayramda da vatandaşların yanlarında yer alıyor ve bedava internet paketi veriyor. Süper online fiber, cepte modem için başvuru yapanlar için 10 GB bedava internet paketi verecek. Aboneliklerini başlatan kesimler için hotspot içerisinde geçerli olan 10 GB internet verilecek.

Vodafone operatörü de müşterilerini bayramda yalnız bırakmadı. Operatöre ait olan çarkı çevirenler için bedava 50 GBa kadar bedava internet veriyor. Bir yandan da hediye çeki ile beraber indirim kuponları ve ücretsiz konuşma haklarını anlık olarak veriyor.

Türk Telekom kanadından güçlü alt yapısı ile beraber Selfy kesimi için tam 1 ay boyunca geçerli olacak 1 GB internet paketi verilecek. Bunların yanı sıra kredi ya da bankamatik kartlarını kayıt edenler için de haftalık 2 GB bedava internet paketi verilecek.

Bu haklara sahip olmak için vatandaşların operatörler tarafından düzenlenen kampanyaları düzenli olarak incelemesi ve verilen yönlendirmeler ile onaylamaları gerekir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.