1. HABERLER

  2. GSM

  3. Bedava internet ne yapılarak alınır? Vodafone, Türk Telekom, Turkcell bayramda ücretsiz 1-10-2 GB internet kampanyası!
Bedava internet ne yapılarak alınır? Vodafone, Türk Telekom, Turkcell bayramda ücretsiz 1-10-2 GB internet kampanyası!

Bedava internet ne yapılarak alınır? Vodafone, Türk Telekom, Turkcell bayramda ücretsiz 1-10-2 GB internet kampanyası!

Bayramda hediye internet nasıl alınır? Ücretsiz olarak ve uygun fiyatlı kampanyalardan yararlanmak için ne yapabilirsiniz. Bedava internet, GSM operatörleri tarafından müşterilerine belirli uygulamaları kullanmaları sonucunda ya da özel günlerde sunulan ücretsiz internet paketleridir.

A+A-

İnternetin çok çok kullanılması sebebiyle abonelerini mutlu etmek isteyen ve aynı vakitte abone adetlerini da artırmayı hedefleyen GSM operatörleri düzenledikleri bedava dağıttığı internet kampanyaları ile sürekli kendilerini yenilerken, bu yarış en çok abonelerin işine yaramaktadır. Cep telefonu operatörlerinin bedava dağıttığı internet kampanyaları bütün sürati ile devam eder iken Kurban Bayramı evveli yükselen internet tüketimi nedeni ile kampanya duyuruları daha da yakından takip ediliyor. Türkiye'nin en büyük cep telefonu operatörleri arasında yer alan Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell doğrultusundan belirtiler bedava dağıttığı internet kampanyaları haberimizde!

TURKCELL KURBAN BAYRAMI BEDAVA İNTERNET KAMPANYASI VAR MI?

Turkcell bedava dağıttığı internet kampanyası olarak sunmuş olduğu tarife mevcut olan tarifelerden biraz çok daha uygun hali ile müşterilerle buluşacak. Bu paketin bayrama özel bir indirimi bulunuyor. Hediye kampanyalarına erişmek için Turkcell fotoğrafı web sitesi üzerinden ve mobil uygulamasından kampanyalar bölümüne giriş yapıp internet kampanyaları menüsüne tıklamak gerekiyor. Cepte Modem 10 GB bedava dağıttığı internet kampanyası kapsamında Süper Online Fiber müracaatı yaparak aboneliğini başlatan şahıslara Hotspot tarafında geçerli bedava dağıttığı 10 GB armağan internet verilecek.

VODAFONE KURBAN BAYRAMI BEDAVA İNTERNET KAMPANYASI VAR MI?

Bayrama özel olarak bedava dağıttığı internet kampanyası arayan müşterilerine Vodafone Hediye Çarkı programı üzerinden fırsat sunacak. Çarkı çeviren şahıslar 50 GB'a kadar bedava dağıttığı internet kazanma imkanı elde eder iken aynı vakitte alış veriş armağan çeki, indirim kuponu ve bedava dağıttığı konuşma gibi fırsatlar elde edecek.

TÜRK TELEKOM KURBAN BAYRAMI BEDAVA İNTERNET KAMPANYASI VAR MI?

Güçlü altyapısı ile müşterilerine cazip kampanyalar yayınlayan Türk Telekom değişik uygulamalar üzerinden çok sayıda bedava dağıttığı internet kazanma imkanı sunuyor. Selfy'nin Tambu Hediye 1GB Kampanyası kapsamında bayram evveli isteyen şahıslar Tambu mobil uygulamasını indiren Selfy'liler otuz gün süresince geçerli ek 1 GB cepten internet hediyesi kazanma fırsatı yakalayacaklar. Buna ilave olarak kredi veya bankamatik kartını ilk defa kaydedenlere de haftalık 2 GB bedava dağıttığı internet verilmekte.

BEDAVA İNTERNET NASIL YAPILIR?

İnternetin çok fazla kullanılması sebebiyle abonelerini mutlu etmek isteyen ve hemde abone sayılarını da artırmayı amaçlayan GSM operatörleri düzenledikleri bedava internet kampanyaları ile devamlı kendilerini yenilerken, bu yarış en çok abonelerin işine yaramaktadır.

BEDAVA İNTERNET NEDİR?

Bedava internet, GSM operatörleri tarafından abonelerine belli uygulamaları kullanmaları neticesinde veya özel günlerde sunulmakta olan bedava dağıttığı internet paketleridir. Bu bedava internet paketlerine sahip olmak ve internet kazanmak için GSM operatörlerine ait olan uygulamaları kullanmak gerekiyor. Ama özel günlerde hediye edilen bedava internet paketleri için herhangi bir işlem yapılmasına ihtiyaç yoktur, GSM operatörleri tarafından otomatik şekilde bedava internet yüklenmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.