1. HABERLER

  2. GSM

  3. Bedava İnternet Kampanyaları Okulların Açılması ile Başlandı! Vodafone Turkcell Türk Telekom Hediye İnternet
Bedava İnternet Kampanyaları Okulların Açılması ile Başlandı! Vodafone Turkcell Türk Telekom Hediye İnternet

Bedava İnternet Kampanyaları Okulların Açılması ile Başlandı! Vodafone Turkcell Türk Telekom Hediye İnternet

Eylül ayı ile beraber cep telefonu operatörleri bedava internet kampanyalarını yayınladı. Okulların açılması ile beraber Vodafone Turkcell Türk Telekom hediye internet veriyor…

A+A-

Eylül ayı ile beraber cep telefonu operatörleri bedava internet kampanyalarını yayınladı. Okulların açılması ile beraber Vodafone Turkcell Türk Telekom hediye internet veriyor…

İnternet kampanyalarını peş peşe çıkartan Vodafone Turkcell Türk Telekom okulların 1.5 senenin ardından tekrar açılması ile beraber öğrenciler yeniden yüz yüze eğitime dönüş yaparken fırsat sundu. Cep telefonu operatörleri, bedava internet kapsamında öğrencilerin hayatını kolaylaştıracak hediye internet imkânı sunmaya başladı. Yapılan açıklamalar ile beraber okulların yüz yüze açılmasıyla eğitime giden öğrencilerin faturalarını kabartmadan özgürce internet kullanmalarını sağlayacak fırsatları sundu.

Turkcell Bedava İnternet Kampanyası

Turkcell, Türkiye’nin ilk cep telefonu operatörü olmaktadır. Bununla birlikte bedava internet kampanyaları konusunda yeni imkanlar sunmaktadır. Turkcell salla kazan kampanyaları ile beraber ses getirmeye devam etmektedir. Turkcell salla kazan ve BİP kampanyaları ile birlikte bedava internet dağıtmaktadır ve GNC uygulaması ile birlikte verilen görevleri yerine getiren gençlere hediye internet veriyor.Her pazartesi günü uygulama üzerinden Bastı kaptı kampanyası gibi bedava internetler dağıtılacak.

Vodafone Bedava İnternet Kampanyası

Gençlere yönelik olarak Vodafone yeni hizmetlerini sunuyor. Vodafone FreeZone kampanyaları ile beraber hem bedava internet kazandırıyor hem de her ay herkese 1 gün sınırsız bedava internet kullanma imkânı sunuyor. Gençlerin en çok zaman geçirdiği platform olan Whatsapp ve oyun uygulamaları konusunda birçok kişiye sürekli olarak sınırsız hediye çeklerini sunuyor.

Türk Telekom Bedava İnternet Kampanyası

Türk Telekom bedava internet kampanyaları ile beraber diğer operatörlere fark yaratmaktadır. Cep telefonu kullanıcılarına çeşitli kampanyalar sunan Türk Telekom aynı zamanda Yaay ve BİP üzerinden de ücretsiz internet hediye etmektedir. Aynı zamanda bulunduğunuz şehire özel bereketli kampanya kapsamında 2 GB ve 5GB gibi çeşitli hediyeler vermektedir. Bununla birlikte BTK Akademi konusunda hediye internet kapsamında birçok kişiye aylık olarak ücretsiz 6 GB internet imkânı sunmaktadır.

Tüm bu imkanlardan yararlanmak için cep telefonu operatörünü istediğiniz bir operatöre geçirmek, uygulamasını indirmek ve birçok avantaj, kampanyadan mobil uygulama ile yararlanmak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.