1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ATM arkasında köpeğe tecavüz ederken polise yakalandı! 27 Yaşındaki sapığa soruşturma açıldı!
ATM arkasında köpeğe tecavüz ederken polise yakalandı! 27 Yaşındaki sapığa soruşturma açıldı!

ATM arkasında köpeğe tecavüz ederken polise yakalandı! 27 Yaşındaki sapığa soruşturma açıldı!

Trabzon'un Yomra ilçesi Kuşüstü Mahallesi'nde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir köpeğin havlama sesiyle olay yerine giden polisler, gördükleri manzara karşısında şok oldu!

A+A-

Trabzon'un Yomra ilçesi Kuşüstü Mahallesi'nde bulunan Trabzon Adliyesi önünde, ATM'lerin arkasında bir köpeğin havlama sesi geldi.

Olay yerine giden polisler, gördüklerine inanamadı. Olaya tanıklık etmiş olan vatandaşların ifadelerine göre bir kişi, ATM'lerin arkasına sıkıştırmış olduğu bir köpeğe tecavüz etmeye çalışıyordu. Polisler, köpek sesi üzerine olay yerine gittikten sonra hızlı bir şekilde olaya müdahale ettiler.

Trabzon'da Şok Eden Tacavüz Olayı

Türkiye'de tecavüz vakaları er geçen gün artıyor. Şimdi de Trabzon'dan tecavüzle ilgili çirkin bir haber geldi. Trabzon Adliyesinin önünde yer alan ATM'nin arkasında E. B. isimli bir vatandaş, bir köpeğe tecavüz etmeye çalışırken görüldü.

Köpeğin havlama sesleri, polisin oraya gitmesine neden oldu. Köpeğe tecavüz etmeye çalışan vatandaş, polisler tarafından yakalandı.

Yapılan müdahaleler sonrasında köpek, koruma altına alındı. Köpeğe tecavüz etmeye çalışan E.B. ismindeki ve 27 yaşındaki vatandaş da ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü. Yaşanan çirkin olay sonrasında E. B. adlı vatandaş hakkında ise işlem başlatıldı.

E.B. adlı kişiye, mala zarar verme ve toplumun ortak edep aya duygularını ihlal niteliğinde idari ve adli soruşturma başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.