1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Aracı Olanlara Müjde! Geçen Seneye Oranla Yarı Fiyata Düştü…
Aracı Olanlara Müjde! Geçen Seneye Oranla Yarı Fiyata Düştü…

Aracı Olanlara Müjde! Geçen Seneye Oranla Yarı Fiyata Düştü…

Koronavirüsü hemen her sektörü olumsuz etkilemiş olsa da trafik sigortası indirimlerinde fayda sağladı. Salgın kapsamında kendilerini karantina süreçlerine alan insanların araçları ise garajda dinleniyor.

A+A-

Salgın nedeni ile araçların eskisi gibi dışarıya çıkmıyor olması, trafik sigortalarının hasar sayılarında bir azalmaya neden oldu hatta bazı sigorta şirketleri bu azalma etkisi ile kâr açıklamaya başladı. Durum bu şekilde ilerlediği için araç sahibi olan herkes sigorta yaptırsın diye trafik sigortası indirimleri planlaması yapıldı.

Konu ile alakalı bu şekilde açıklama yapan İstanbul Sigorta Acenteleri Derneği yani İSAD Onursal Başkanı Turusan Bağcı, ‘’Koronavirüs salgını ile birlikte sigorta sektöründe koronavirüs ile ilgili tedbirler alınmaya başlandı. İlk olarak trafik sigortasının taksit sayısı artırıldı.’’ diye ekledi.

Sigorta Şirketleri İndirime Gidiyor!

Salgın sürecinde araçlarının garajlarda beklediğini belirten Turusan Bağcı, ‘’Salgın nedeni ile vatandaşların dışarıya eskisi gibi çıkamıyor olması nedeni ile hasar sayısında bir azalma meydana geldi. Hal böyle olunca da trafik sigortasında uzun yıllardan beri oluşan zarar grafiği kâra geçmeye başladı. Bu neden ile sigorta şirketleri bu branşlarda kâr açıklamaya başladı. Açıklanan kârlarla birlikye trafik sigortası ve kaskoda birçok şirket indirime gitmeye başladı.’’ Dedi.

Trafik Sigorta Tutarlar Yarı Yarıya Düştü!

İyi ve kötü sürücünün arasındaki fark, giderek açılıyor. Bağcı; Geçen yıl trafik sigortası için 1000 TL ödeyen iyi bir sürücü bu yıl 500-600 TL ödemeye başladı.’’ Dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.