1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ankara'da Oğlunu Öldüren Cani Anneye Müebbet Hapis
Ankara'da Oğlunu Öldüren Cani Anneye Müebbet Hapis

Ankara'da Oğlunu Öldüren Cani Anneye Müebbet Hapis

Ankara’da kepçe kulak ameliyatı olan oğlunu hastane tuvaletinde boğarak öldüren ve bunu oğlunun cennete gitmesi için yaptığını söyleyen anneye müebbet hapis cezası verildi.

A+A-

Çocuğunu boğarak öldüren Nurhan S., 2015 yılının Şubat ayında, oğlu Osman S.’yi otoplasti yani kepçe kulak ameliyatı olması için Gazi Hastanesi’ne yatırıyor. Başarılı geçen ameliyatın ardından Nurhan S. tedaviye alınan oğlunun yanında refakatçi kalıyor.

Fakat ameliyattan birkaç gün sonra Nurhan S., oğlunu hastane tuvaletinde boğarak, canice öldürüyor. Tutuklanan anne hakkında, ‘Kendini savunamayacak yakın akrabayı öldürme’ suçundan dava açılmıştı. Aradan geçen 5 yıl sonunda mahkeme cinayet ile ilgili kararını verdi.

Ölünce Cennete Gitmesi İçin Yaptım

Ankara 9’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen davanın karar duruşmasına tutuklu sanık Nurhan S. ve avukatı katıldı. Son savunması alınan cani anne, oğlunun ameliyat sonrası acı çektiğini, kendisinin de bu durum karşısında sürekli ağladığını aktardı. Cani Anne,oğlunu çok sevdiğini belirterek;‘’Hastanede bulunurken, anne çok acı çekiyorum, gel beraber dua okuyup ölelim dediğini aktardı.

Kendisinin bu cinayeti oğlunun öldüğünde cennete gideceğine inandığı için yaptığını belirti ve pişman olduğunu açıkladı. Mahkeme heyeti, anne Nurhan S.’yi oy çokluğuyla ‘çocuğunu kasten öldürmek’ iddialarından suçlu bularak müebbet hapis cezasına çarptırdığını açıkladı. Anne ile oğlunun, olay günü tuvalete el ele yürüdükleri anın görüntüsü hastanenin güvenlik kamerasında yansımış ve birçok kişiyi üzüntüye boğmuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.