1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ankara’da genç kızı kandırarak evine giren sevgili, arkadaşıyla beraber tecavüz etti!
Ankara’da genç kızı kandırarak evine giren sevgili, arkadaşıyla beraber tecavüz etti!

Ankara’da genç kızı kandırarak evine giren sevgili, arkadaşıyla beraber tecavüz etti!

Ankara’da şu an boşanma aşamasında olan kadın; eşinin daha evlenmeden önce kendisine cinsel istismarda bulunmuş olduğu iddia ederken Halime Elvan Y, eşi Hakan Y ve eşinin arkadaşı Okan D hakkında suç duyurusunda bulundu.

A+A-

Ankara’da şu an boşanma aşamasında olan kadın; eşinin daha evlenmeden önce kendisine cinsel istismarda bulunmuş olduğu iddia ederken Halime Elvan Y, eşi Hakan Y ve eşinin arkadaşı Okan D hakkında suç duyurusunda bulundu.

Yapılan iddiaya göre 2 temmuz 2017 tarihinde olay Ankara içinde oldu. Halime Elvan Y, 2014 yılı içerisinde Konya içine yaşamına devam eden bir arkadaşının aracı olması ile beraber Hakan Y. ile tanıştı. Aralarında bir anda meydana gelen duygusal ilişkinin ardından çift sürekli telefon üzerinden görüşmelerine devam ediyordu. Genç kadın bir anda karar ile Ankara’ya taşınmak zorunda kaldı. Hakan Y, bir gece Halime Elvan Y aradı ve annesinin hastanede yatıyor olduğunu – kalacak yerlerinin olmadığını – arkadaşı ile Halime Elvan Y evine gitmek istediğini dedi ve genç kadının evine geldi.

Cinsel istismarda bulundular

Erkek arkadaşı bu süreçlerde Halime Elvan Y ile cinsel birliktelik kurmak istedi ama genç kadın kabul etmedi. Bu durum karşısında arkadaşı ile beraber Halime Elvan Y’ye cinsel istismarda bulundular. Olayın ardından çok geçmeden sadece 5,5 aylık süre ile genç kadın psikolojinin bozulmasından dolayı tedavi görmeye başladı. 2018 yılında da iki arkadaş hakkında suç duyurusunda bulundu. Hakan Y, ceza almamak için Halime Elvan Y’yi evlenmek için güç bela ikna etti.

Evlilik formalite – ne halin varsa gör…

Genç kadın yaşadığı olayları anlatırken; ‘’şikayet edilmesinin ardından üç hafta geçmesi ile Hakan Y’nin ailesinin Halime Elvan Y’ye ulaştığını –eşinin askerden izin alarak geldiğini – apar topar bir şekilde evlendirildiklerini – nikahın hemen ardından zorla adliyeye götürdüklerini – şikayetten vazgeçmek için dilekçe verdirdiklerini – kadına ev tutması gerektiğini ve tüm masrafları karşılamasını – düğün zamanı her şeyi vereceklerini – kadının ev tuttuğunu ama kocasının asker olduğu için kendisine eve gelemeyeceğini söylediğini – bir ay boyunca eve hiç uğramadığını – bir ayın sonunda ortadan bir anda kayıp olduğunu – genç kadın ailesinin aradığı zaman evliliğin formalite olduğunu – dava düşsün diye bir ay beklediklerini – ne halin varsa gör sözleri ile telefonu kapattıklarını iddia etti.

Fakat Hakan Y ve Okan D kendileri için yapılan suçlamaları kabul etmeyerek ret ettiler.

Nutuk.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.