1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Altın Yatırımcıları İçin Kritik An: Tahminleri Doğru Çıkan Ekonomist, Hesaplardaki Altınların Gerçekliği Konusunda Uyarıyor!
Altın Yatırımcıları İçin Kritik An: Tahminleri Doğru Çıkan Ekonomist, Hesaplardaki Altınların Gerçekliği Konusunda Uyarıyor!

Altın Yatırımcıları İçin Kritik An: Tahminleri Doğru Çıkan Ekonomist, Hesaplardaki Altınların Gerçekliği Konusunda Uyarıyor!

ABD'den gelen ekonomik verilere bağlı olarak gram altın, hızla yükselerek 1.700 liraya kadar çıkarak yeni rekorlar kırmaya devam ediyor. Altın yatırımcıları, "Altın fiyatları artacak mı, düşecek mi? Gram altın ne kadar?" sorularını sıkça araştırırken ünlü bir ekonomistten endişe verici bir açıklama geldi. Ekonomist, gram altının geleceği konusunda beklenen seviyeyi belirtti.

A+A-

ABD'den gelen ekonomik verilere bağlı olarak gram altın, hızla yükselerek 1.700 liraya kadar çıkarak yeni rekorlar kırmaya devam ediyor. Altın yatırımcıları, "Altın fiyatları artacak mı, düşecek mi? Gram altın ne kadar?" sorularını sıkça araştırırken ünlü bir ekonomistten endişe verici bir açıklama geldi. Bankada altını olanlar için sarsıcı bir uyarı yapıldı. Üstelik daha önceki tahminleri doğru çıkan ekonomist, gram altının geleceği konusunda beklenen seviyeyi belirtti. Bu açıklama sonrası kuyumcular harekete geçiyor!

Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından hızla yükselişe geçen altın fiyatları, rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Gram altın, 1.700 liraya kadar tırmandı. Çeyrek altın ise 2.740 TL'yi gördü. Yatırımcılar, "Altın fiyatları bugün ne kadar?" ve "Gram altın ileride ne olacak?" gibi soruları sıkça soruyor. Daha önceki tahminleriyle tanınan araştırmacı yazar Haluk Özdil, bankada altını olanlara yönelik uyarılarda bulundu. Kimse böyle bir uyarı beklemiyordu. Mevcut hesaplardaki altınlar aslında var değilmiş! Bu açıklamayı duyan kuyumculara akın ediyorlar. İşte Haluk Özdil'in dikkat çekici açıklamaları...

ENDİŞE VERİCİ UYARI: BANKADA ALTINI OLANLAR DİKKAT!

Altın yatırımı banka hesaplarında olanları üzen bir açıklama Haluk Özdil'den geldi. Özdil, bankaların verdiği altın miktarlarının gerçekliğe uygun olmadığını ifade etti. Gram altının geleceği konusundaki beklentilerini de paylaşan Özdil, sözlerine şunları ekledi:

"Eylül ayı için gram altının 1700 lira olacağını söylemiştim. Bu tahminimiz şimdi gerçek oldu. Türkiye'de spekülatörler altın yatırımını bir kazanç kapısı haline getirdiler. Büyük karlar elde ediyorlar. Altın hesapları üzerinden bu kazancı elde ediyorlar. Ancak bankalardaki altın hesaplarının gerçekliği sorgulanmalı. Şu an bankalarda bulunan altınların dünya genelindeki altın miktarının sadece onda biri kadar olduğunu söyleyebilirim. Yeni yılda, 2022'de gram altın fiyatının 2000 lirayı aşacağını göreceğiz. Yani gram altın yeni yılda 2000 lira olacak ve daha da artacak."

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

Gram altın alış: 1.658,90 TL Gram altın satış: 1.659,56 TL

Çeyrek altın alış: 2.783,00 TL Çeyrek altın satış: 2.815,00 TL

Yarım altın alış: 5.566,00 TL Yarım altın satış: 5.631,00 TL

Tam altın alış: 11.115,00 TL Tam altın satış: 11.210,00 TL

Cumhuriyet altını alış: 11.380,00 TL Cumhuriyet altını satış: 11.552,00 TL

Ata altın alış: 11.423,00 TL Ata altın satış: 11.508,00 TL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.