1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. AKP'yi kızdıracak açıklama! Siyasi ayağına yeni kriter
AKP'yi kızdıracak açıklama! Siyasi ayağına yeni kriter

AKP'yi kızdıracak açıklama! Siyasi ayağına yeni kriter

Yaşar Yıldırım, Türkçe Olimpiyatları'nın aldatmaca olduğunu ifade ederek Abant Toplantıları'na bakılması gerektiğini söyledi.

A+A-

TV5’te yayınlanan Ankara Bürosu programında gazeteci Muhammed Vefa ve Bünyamin Güler’in sorularını yanıtlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan ile ilgili açıklamalarda bulundu.

MHP'li Yıldırım, “2023 yılında Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın bir daha cumhurbaşkanı seçtirmemek için bu partiler kuruldu. Bu partilerin iktidar olma gayesi yok. Bu partilerin ülkelerin yönetme gayesi söz konusu değil.

Bu partiler seçime girip yüzde 1 ile 2’lik alacak oylarla Cumhur İttifakı’nın yüzde 52’lik oyunu yüzde 48’e düşürüp, yüzde 52’yi bu tarafa çekmek istiyorlar. Bunların gayesi, hedefi ve yaptığı iş budur”  diye konuştu.

"TÜRKÇE OLİMPİYATLARI ALDATMACADIR ABANT TOPLANTILARI'NA BAKIN"

MHP'li Yıldırım FETÖ’nün siyasi ayak tartışmasına ilişkin ise yeni bir kriter getirdi. FETÖ’nün siyasetçi ve sivil ayağının olduğunu söyleyen Yıldırım, “FETÖ ile ilgili 45 yıllık süreç var. Biz 10 sene evvel FETÖ’ye ne dediysek bugünde aynı noktadayız.  

Biz, FETÖ’ye10 sene önce tavır koyduk. Biz 10 sene evvel hep bir yere dikkat çektik Abant Toplantıları’na! Türkçe Olimpiyatları’na değil, Abant Toplantıları’na. Abant Toplantıları’nda Türkiye nasıl bölünür diye Gazeteciler Vakfı’nın düzenlendiği bir organizasyondu. Türkçe Olimpiyatları bir aldatmacadır” ifadelerini kullandı.

Günboyu Gazetesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.