1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Akıl almaz olay! Önce arkadaşını sarhoş etti, sonra karısına tecavüz etti…
Akıl almaz olay! Önce arkadaşını sarhoş etti, sonra karısına tecavüz etti…

Akıl almaz olay! Önce arkadaşını sarhoş etti, sonra karısına tecavüz etti…

Hindistan Cantonment eyaletinde akıl almaz bir olay meydana geldi. Orduda Albay olarak görev alan Neeraj Gahlot ordu evine sivil arkadaşını davet etti. Önce arkadaşını sarhoş etti, peşine Rus asıllı karısına tecavüz etti. Yaşanan bu olay ülke genelinde infiale neden oldu.

A+A-

Geçtiğimiz hafta sonu meydana gelen bu akıl almaz olay müdahilinin Albay olduğu belirlendi. Neeraj Gahlot arkadaşını ve arkadaşının eşini gazinoya davet etti. Arkadaşının içeceğine uyuşturucu madde kattı. Bu içeceğin ardından arkadaşının bilinci tamamen kapandı. Bunun farkına varan Neeraj Gahlot arkadaşının karısına tecavüz etti.

Talihsiz kadın direndi!

Talihsiz kadın her ne kadar yaşadığı olaya karşı direnmek için uğraşsa bile başarılı olamadı. Olayın ardında Neeraj Gahlot tutuklanacağını anladıktan sonra bir anda kayıplara karıştı. Bayılan adam kendine geldikten sonra eşi ile beraber polis merkezine gittiler. Polis ekipleri Neeraj Gahlot nerede diye telefondan takip ederken şehir dışında bir yerde olduğu belirlendi.

Olduğu yerden kıskıvrak yakalanmasının ardından ilerleyen günler içerisinde hakim karşısına çıkması bekleniyor. Son zamanlarda buna benzer olayların bir hayli artış gösterdiği ön görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.