1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ahmet Davutoğlu: Pelikancılar Bütün Suçu Bana Yıktı
Ahmet Davutoğlu: Pelikancılar Bütün Suçu Bana Yıktı

Ahmet Davutoğlu: Pelikancılar Bütün Suçu Bana Yıktı

Eski Başbakan ve Gelecek Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Fox TV‘de İsmail Küçükkaya’nın sunduğu Çalar Saat programına konuk oldu. Davutoğlu, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

A+A-

Ahmet Davutoğlu, Başbakanlık döneminin hatırlatılması üzerine, "Başbakanlığı bıraktıktan sonra ana akım medyada ilk defa bir programa katılıyorum. Dolayısıyla 3.5 yıldır tek taraflı bir propaganda işledi. Pelikan ve çevresi bütün suçu şahsen benim üzerime yüklemeye çalıştı. En kolay eleştirilebilir kimse ona yöneldiler" dedi.

"BÖYLE BİR ŞEYE KALKIŞABİLİR Mİ?"

İdlib’deki son gelişmeleri değerlendiren Davutoğlu, “TSK mensupları tek taraflı bir operasyon dolayısıyla orada bulunmuyorlar. Telabyad bölgesinden farklı. Rusya ve Türkiye arasındaki bir mutabakatla TSDK oraya gitti.

Burada sorumlusu Suriye rejimidir. Ama Rusya’nın yeşil ışığı olmadan böyle bir şeye kalkışabilir mi? Soçi mutabakatı geçerliyse, Türkiye Rusya’dan bunun resmen araştırılmasını gerekirse Suriye rejimine karşı ortak tavır için bir talepte bulunmalıdır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum