1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ahırdı pavyon oldu! Bozkırın ortasında akıl almaz olaylar! Fuhuş çetesi köylü kadınların isyanı ile çökertildi!
Ahırdı pavyon oldu! Bozkırın ortasında akıl almaz olaylar! Fuhuş çetesi köylü kadınların isyanı ile çökertildi!

Ahırdı pavyon oldu! Bozkırın ortasında akıl almaz olaylar! Fuhuş çetesi köylü kadınların isyanı ile çökertildi!

Ankara’da köylü kadınların şikayeti ile ahırdan bozma pavyonda fuhuş yapılan mekan polis ekiplerince çökertildi. Köylü kadınların “Kocalarımızı kurtarın, mal, mülk ne varsa günaha yatırıp kaybettiler” şikayetinin altından büyük bir suç örgütü çıktı. Ahır pavyonda 60 kadına zorla fuhuş yaptıran çete polis baskını ile çökertildi.

A+A-

 

Ankara’da köylü kadınların yapmış olduğu şikayetin ardında fuhuş çetesi çıktı. Emniyetin yapmış olduğu baskında 60 kadına zorla fuhuş yaptıran fuhuş çetesinin üyeleri yakalandı.

Şefik Kuzucu’nun iki oğlu Hacı ve Mustafa ile 10 yıl önce Ankara’nın Beypazarı ilçesine yerleştiler. Bozkırın göbeğinde, tarlaların içinde bulunan bir ahırı satın alıp pavyon olarak işletmeye başlayan aile çok kısa sürede eğlence mekanına çevirdikleri mekanda kumar, fuhuş, çek ve senet, şantaj, gasp, silahlı tehdit ve uyuşturucu gibi birçok suça bulaştı.

Gizli kamera görüntüleri ile şantaj yapılmış!

Hürriyette yapılan habere göre: fuhuşa zorlanan kadınların kaldığı odalarda, yüzme havuzu, kumar makineleri, kuaför, gazino ve pavyon şeklinde kullanılan bölümlerde bulundu. Mekana giden kişilere ise fahiş hesaplar çıktı.

Ödeme yapmayan kişilere şiddet ile senet imzalattırıp, bazı kişilerin tarlalarını bazı kişilerinde evlerini aldılar. Buradaki kadınlarla eğlenmeye gelen erkeklerinde gizli kamera ile görüntülerini çekerek “sizi ifşa ederiz, görüntüleri ailenize ve akrabalarına göndeririz” diyerek şantaj yaptıkları iddia edildi.  

“Biz çalışıyoruz onlar eğleniyorlar ”

Beypazarı ilçesinin yanı sıra çevre bölgede bulunan il ve ilçelerde bulunan erkeklerin gözde yeri olan mekan köylü kadınlarının “Kocalarımızı kurtarın, mal, mülk ne varsa bu bataklıkta kaybettiler. Bizi çalıştırıp, kendileri burada eğleniyorlar” şikayeti ile son buldu.
 

Ankara’da Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, mekan için 6 ay hem fiziki hem de teknik olarak takip yaptı. Yapılan çalışmaların ardından yapılan operasyonla beraber mekan sahipleri Şefik Kuzucu, oğlu Hacı Kuzucu ve ortaklarından biri olan Gürkan Aksoy ile beraber aramalarda bulunan 11 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk sonrası şüphelilerden baba Şefik Kuzucu ile oğlu Hacı Kuzucunun da aralarında bulunduğu 6 kişi tutuklandı.

Mekan sahibi Kuzucu’nun, iki oğlu ile birlikte 10 yıl önce Bozkır’a 80 model bir araç ile geldiği, bugünse 15 milyon lirayı bulan bir servete sahip olduğu belirlendi. Çetenin lideri Şefik Kuzucu, ifadesinde “Oğullarımı ‘İşleri bu kadar büyütmeyelim, başımıza iş açarız’ diye uyardım. Beni dinlemediler. Eğlence mekanıyla başladık, her türlü işi yapar olduk” dediği öğrenildi.

Fuhuşa sürüklenen kadınlar kurtarıldı

Mekan içerisinde tehdit ve şantaj ile zorla fuhuş yapılması sağlanan 60 kadın da polislerin yardımı ile kurtarıldı. Mağdur kadınların “Silahla tehdit edildiklerini, gizli kameralarla çekilen görüntüleri üzerinden erkeklerle zorla cinsel ilişkiye girmeleri konusundan şantaj yapıldığını” söyledikleri öğrenildi.

Kadınların mekanın içinde bulunan tek kişilik odalarda kaldıkları ve dışarıya çıkmalarına izin verilmediği de belirlenen bilgiler arasında…

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.