1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Acun Ilıcalı milyonları şaşırttı! 2021 Survivor yarışmacıları belli oldu mu? Bu sene kimler olacak?
Acun Ilıcalı milyonları şaşırttı! 2021 Survivor yarışmacıları belli oldu mu? Bu sene kimler olacak?

Acun Ilıcalı milyonları şaşırttı! 2021 Survivor yarışmacıları belli oldu mu? Bu sene kimler olacak?

Gelen son dakika bilgilerine göre 2021 yılından birçok konuda çalışmalar hız kesmeden merak ediliyor. Bu kapsamda yapılan yarışmalardan yeni sezona kadar birçok nokta koyuldu. Merakla beklenen isimler gelmeye devam ediyor.

A+A-

Survivor yarışmacıları

Acun Ilıcalı, masterchef bitmesine için çok az kaldı. O biter bitmez başlayacak olan Survivor için alım başladı. Korona virüs salgınından dolayı herkesin rağbet gösterdiği programa çok az kaldı ve herkes ne zaman başlayacağını merak ediyor. Kanaldan resmi bir açıklama gelmedi.

2020 Masterchef ne zaman bitecek?

TV8 ekranlarının sevilen programlarından bir tanesi olan Masterchef son sekizlik kadronun belli olmasından dolayı ne zaman biteceği merak ediliyor. Programın bu sezonluk yayın hayatına son vermesinden dolayı Survivor 2021 merakla bekleniyor. Sizler için bu haberimizde her ne kadar yarışmacılar hakkında net bir açıklama gelmese bile 16 Ocak ya da 23 Ocak günleri ekranlarda yer alınabilir. Konu ile ilgili hala resmi bir açıklama gelmedi.

2021 survivor yarışması…

Survivor’da bu sene Turabi Çamkıran yer alacak gibi duruyor. Her ne kadar birçok keşiden bu tarz söylemler geliyor olsa bile katılımın olmadığına dair şu an İstanbul sınırlarında dinlenmeye devam ettiği ortaya çıktı. Programda yer alacak diye gündemde olan konulardan biri de Hikmet oluyor. Geçtiğimiz haftalarda peş peşe iki kere ameliyat olanlar için yüklü miktarda ödemeler çıkacak.

2021 survivor yarışması oyuncu kadrosu

Her ne kadar akşam saatlerinde 2021 survivor yarışması adına açıklama getiren Hikmet peş peşe iki kere ameliyat olduğu için yarışmada yer alabilecek isimlerden bir tanesi olamayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler