1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Acun Ilıcalı Açıkladı, Milyonlarca Kişi Ekrana Kilitlendi! 2021 Survivor Kadrosu Belli Oldu Mu?
Acun Ilıcalı Açıkladı, Milyonlarca Kişi Ekrana Kilitlendi! 2021 Survivor Kadrosu Belli Oldu Mu?

Acun Ilıcalı Açıkladı, Milyonlarca Kişi Ekrana Kilitlendi! 2021 Survivor Kadrosu Belli Oldu Mu?

2021 Survivor kadrosu herkes tarafından merak ediliyor ve internet üzerinden araştırılıyor. Yeni sezon Survivor yarışmacıları düzenlenmeye başladı ve son olarak yarışmacılar hakkında resmi bir açıklama yapılması bekleniyor.

A+A-

2021 Survivor kadrosu herkes tarafından merak ediliyor ve internet üzerinden araştırılıyor. Yeni sezon Survivor yarışmacıları düzenlenmeye başladı ve son olarak yarışmacılar hakkında resmi bir açıklama yapılması bekleniyor.

Vatandaşlar arasında yeni sezon yarışmacıları için tartışmalar ve tahminler söz konusu oluyor. Herkes bu tahminleri merak ederken yarışma hakkında da birçok soruyu merak ediyorlar. 2021 Survivor ne zaman başlayacak ve yarışmacıları kimler olacak? Soruları internet üzerinden araştırılmaya devam ediliyor. Bu güne kadar yarışma hakkında oluşan gelişmelerin ayrıntıları ise haberimizde yer alıyor…

Bir önceki sezon Survivor yarışmasında sakatlıklar yaşayan ve bu nedenle yarışmadan ayrılmak zorunda kalan Hikmet Tuğsuz tahminler içerisinde yer alıyor. Hikmet Tuğsuz için kesin olarak yarışmacı gözüyle bakılıyor ve toplamda üç ayrı kişi için tahminler bulunuyor. Sosyal medya üzerinde çeşitli tahminler söz konusu olarak ele alınıyor.

İddialar Güçlü!

Turabi, Hikmet, Cem ve diğer oyuncuların yanı sıra; Masterchef programının sevilen yüzlerinden birisi olan Danilo Şef’in ve Murat Boz’un da programa katılması beklentiler arasında. Bunlara ek olarak; 2018 Survivor döneminde de oldukça sevilen, milyonların hayran olduğu Uğur Kardaş’ın da yarışmaya katılacağı bekleniyor.

2021 Survivor Başlama Tarihi Ne Zaman?

2021 Survivor kadrosu sorusunun yanı sıra ne zaman başlayacağı da izleyiciler arasında merak konusu oldu. Yeni yılın ilk ayında yayına girmesi beklenen programın 16 Ocak ile 23 Ocak tarihlerinden birisinde ilk bölümünün yayınlanması bekleniyor. Yarışma ile gerçekleşecek bütün gelişmeler için sitemizi takip edebilirsiniz.

2021 Survivor Yarışmacıları Kimler?

Acun Ilıcalı’nın yapımını üstlendiği ve sunumunu gerçekleştirdiği Survivor yarışması hakkında ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. 2021 Survivor kadrosu içinde kimler olduğu ve ne zaman başlayacağı ise araştırılan bilgiler arasında yer alıyor. Yeni yarışmacı kadrosunun açıklanması için doğru tarih bekleniyor ve kişiler hakkında bazı tahminler bulunuyor. Eski sezonlarda çeşitli aksilikler yüzünden veda etmek zorunda kalan yarışmacıların da yer alacağı öngörüler arasında.

Eski Survivor yarışmalarında şampiyonluk yaşayan Turabi Çamkıran’ın da yeni sezonda yer alacağı iddia ediliyor. Henüz eski yarışmacıyla bir iletişime geçilmediği ve dinlendiği de diğer söylemler arasında yerini alıyor.

Yeni sezon için en çok adı geçen isim ise eski yarışmalarda sakatlık yaşayan ve ameliyat olmak zorunda kalan Hikmet Tuğsuz oldu. Yarışmacıya antrenmanlara devam etme çağrısı yapılmış ve yeniden çağrılabileceği düşünülüyor. Hikmet Tuğsuz ise yeniden gitme konusunda ılımlı davranarak, Survivor yarışmasına gitmeyi istediğini belirtiyor.

2021 Survivor Yarışmacı Başvuruları Nasıl Yapılıyor?

Pandemi süreci sebebiyle 2021 Survivor kadrosu için değerlendirmeler sanal ortamdan yapılacak. Videolu mesajlar ile yarışmaya başvurarak kişiler yeni sezon için başvuru gerçekleştirebiliyorlar. Yarışmanın yeni sezonunun ne zaman olacağı ise henüz resmi olarak açıklanmadı.

Survivor’da İzlemek İçin Ne Yapılır?

Acun Ilıcalı yeni sezonda izleyicilerine her hafta adada izleyici olma şansı veriyor. Bunun için kişiler 7 günlük bir yarışma süreci yaşayacaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.