1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 9 kişi tarafından şantaj kurbanı olan kız defalarca cinsel birlikteliğe zorlandı…
9 kişi tarafından şantaj kurbanı olan kız defalarca cinsel birlikteliğe zorlandı…

9 kişi tarafından şantaj kurbanı olan kız defalarca cinsel birlikteliğe zorlandı…

Tekirdağ sınırlarında meydana gelen olay kan dondurmaya devam ediyor. Şantaj kurbanı olan geç kızın yaşadıkları mide bulandırıyor. Uygunsuz görüntülerini çekerek tehdit edilen genç kız 9 kişi tarafından cinsel birlikteliğe zorlandı.

A+A-

Tekirdağ sınırlarında meydana gelen olay kan dondurmaya devam ediyor. Şantaj kurbanı olan geç kızın yaşadıkları mide bulandırıyor. Uygunsuz görüntülerini çekerek tehdit edilen genç kız 9 kişi tarafından cinsel birlikteliğe zorlandı. Daha 17 yaşındaki olan genç kız yaşadığı olaylardan dolayı yaptığı şikayetin ardından 9 şahıstan 7’si tutuklanırken iki şüpheli vatandaşların da yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartı uygulaması ile serbest kaldığı ortaya çıktı.

Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde 2019 yılında meydana gelen olay sırasında gelen iddialara bakılacak olduğu zaman 15 yaşında olduğu sırada uygunsuz görüntülerinden ötürü 9 kişi tarafından birçok kez beraberlik yaşamaya zorlanmış olduğu öne sürüldü. C.A. ismindeki genç kız yaşadığı olayları artık dayanamadı ve annesine anlattı. Ardından annesi olayı öğrenir öğrenmez emniyet müdürlüğündeki çocuk şubesine giderek şikayette bulundu. O.M. isimli cani şahıs tarafından kendi rızası olmadan ormanlık alanda zorla cinsel birliktelik yaşamak zorunda kaldığını ve bu arada da cinsel videolarının uygunsuz görüntülerinin olduğunu dile getirdi.

Şantajla cinsel birliktelik…

C.A. ismindeki genç kızın uygunsuz görüntülerinin çekilmesinin ardından O.M. ismindeki cani şahıs cep telefonu ile bu anları kayıt altına aldı. Kayıtları da 8 farklı arkadaşına gönderdi. Ellerinde olan görüntüler ile diğer sekiz kişi de genç kıza şantaj uygulayarak cinsel birliktelik yaşamak zorunda bıraktılar. Olayı annesine anlatmasının ardından gün yüzüne çıkan durumları anne emniyet müdürlüğü çocuk şubeye giderek anlattı. Olay ile ilgili kısa süre içerisinde soruşturmalar başlatılarak şüpheli vatandaşların adreslerine sabah saatlerinde eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi.

Düzenlenen eş zamanlı operasyon ardından isimleri verilen 9 kişi de göz altına alındı. Bu dokuz kişinin yaş aralıkları 17 ila 37 arasında değişiklik gösterirken hepsi emniyet müdürlüğüne götürülerek ifadeleri alındı. İfadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen dokuz şahıs da hakim karşısına çıkarıldı. O.M., T.T., M.L, M.G., B.E., E.G., A.Ö. isimli şahıslar tutuklanarak ceza evine gönderildiler. R.C.B. ismindeki cani şahıs için yurt dışı yasağı gelirken A.D. ismindeki cani şahıs için de adli kontrol şartı gelerek serbest bırakıldıkları dikkatleri çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.