1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 77 Yaşındaki Sapık 12 Yaşındaki Çocuğa Cinsel İstismar Uyguladı! İğrenç İstismar Gün Yüzüne Çıktı
77 Yaşındaki Sapık 12 Yaşındaki Çocuğa Cinsel İstismar Uyguladı! İğrenç İstismar Gün Yüzüne Çıktı

77 Yaşındaki Sapık 12 Yaşındaki Çocuğa Cinsel İstismar Uyguladı! İğrenç İstismar Gün Yüzüne Çıktı

Denizli bölgesinin Acıpayam ilçesinde bulunan Remzi Eğitmenoğlu, C.K. isimli 12 yaşındaki çocuğa 3 yıl boyunca istismar etti. Pedagog eşliğinde çocuğun yaşadığı travma ve olay gün yüzüne çıkınca tutuklandı…

A+A-

Denizli bölgesinin Acıpayam ilçesinde bulunan Remzi Eğitmenoğlu, C.K. isimli 12 yaşındaki çocuğa 3 yıl boyunca istismar etti. Pedagog eşliğinde çocuğun yaşadığı travma ve olay gün yüzüne çıkınca tutuklandı…

Acıyapam ilçesinin Hisar bölgesinde yaşanan bu olayı16 Eylül tarihinde C.K.’nın annesi banyo yaptırdığı zaman oğlunun cinsel istismara uğradığını anladı.C.K’nın annesi hemen en yakın jandarmaya giderek şikayetçi oldu ve jandarma ekipleriC. K’nın ifadesini bir pedagog eşliğinde aldı. C.K vermiş olduğu ifadesinde Remzi Eğitmenoğlu adlı sapık şahsın kendisini kandırdığını para vererek ve 3 sene boyunca cinsel istismar yaptığını söyledi. Bu şikayetler üzerinde Remzi Eğitmenoğlu gözaltına alındı ve sevk edildiği mahkemede tutuklandı.

77 Yaşındaki Sapık Gözaltına Alındı!

Çocuğun, istismarının ortaya çıkması ile beraber jandarma ekipleri harekete geçti ve Denizli bölgesinin Acıpayam ilçesinde bulunan Remzi Eğitmenoğlu hemen tutuklanarak mahkemeye sevk edildi. 3 yıl boyunca durmadan cinsel tacize uğrayan 12 yaşındaki çocuk gerçekleri söylemekten çekinmiş. Remzi Eğitmenoğlu jandarma tarafından gözaltına alınarak sorgusu yapıldı.

Annesi Banyoda Fark Etmiş

Acıyapam bölgesinde bulunan Hisar mahallesinde yaşanan bu iğrenç olay C.K.’nın annesin 16 Eylül tarihinde C.K.’ya banyo yaptırdığı zaman oğlunun cinsel istismara uğradığını gördü ve dehşete düştü. Bu akıl almaz olay ile beraber anne hemen jandarmaya giderek bu durumdan şikayetçi oldu ve jandarma ekipleri bir pedagog eşliğinde 12 yaşındaki C.K.’nın ifadesini aldı. C.K. ifadesi içerisinde bu durumun sorumlusunun Remzi Eğitmenoğlu olduğunu belirtti ve sonrasında jandarmalar hemen Remzi Eğitmenoğlu’nun evine giderek onu tutukladı.

Suçlamaları Reddetti

Remzi Eğitmenoğlu3 yıl boyunca durmadan cinsel tacizde bulunduğu 12 yaşındaki C.K. ile beraber çıkartıldığı mahkemede ise çocuklara cinsel istismar suçundan mahkemeye verildi fakat ne kadar bir ceza aldığı şuan bilinmemektedir. Jandarma sorgusunda suçlamaları reddeden Remzi Eğitmenoğlu sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanmış oldu. Bu olayla beraber çocuğun pedagog eşliğindeki ifadelerine bakıldı ve adli raporlar hazırlanmaya başlandı. Remzi Eğitmenoğlu ne kadar sürede ceza alacağı tam olarak bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.