1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 62 Yaşındaki Adam Buzağıya Tecavüz Ederken Yakalandı! Köpeğini Bahane Eden Şahıs, Şikayet Edildi…
62 Yaşındaki Adam Buzağıya Tecavüz Ederken Yakalandı! Köpeğini Bahane Eden Şahıs, Şikayet Edildi…

62 Yaşındaki Adam Buzağıya Tecavüz Ederken Yakalandı! Köpeğini Bahane Eden Şahıs, Şikayet Edildi…

Alanya’nın komşu ilçelerinden bir tanesi olan Gazipaşa’da yine akıl almaz bir olay meydana geldi ve gündeme çok iğrenç bir şekilde düştü.

A+A-

Gelen bilgilere göre; Gazipaşa Yeşilyurt Mahallesi’nde Ağustos ayının sonlarına doğru akıl almaz iğrenç bir olay meydana geldi. İddiaya göre bankadaki çalışma sürecinden emekli olan G.E ismindeki 62 yaşındaki şahıs; komşusunun ahırında bulunan buzağıya tecavüz etti. G.E. tecavüz sırasında komşuları tarafından suçüstü yakalandı.

İddialara göre de köpeğinin bu ahıra kaçtığını, onu almaya geldiğini dile getirerek savunmasında bulundu. Meydana gelen iğrenç olay karşısında buzağı sahibi anında Gazipaşa Jandarma Komutanlığı’na geldi ve şikayette bulundu. Jandarma ekipleri direk şikayet edilen 62 yaşındaki şahsı göz altına alırken buzağı sahibi de sperm örnekleri alınması talebinde bulundu. Buzağı ile G.E ismindeki şahıstan alınan sperm örnekleri de Antalya İçişleri bakanlığı jandarma genel komutanlığı merkez jandarma kriminal laboratuvarına incelenmesi için gönderildi.

Sonuçlar geldi…

Her ne kadar tam aksi olsun diye dualar edilse bile maalesef ki laboratuvardan sonuçlar geldi. Buzağı ve G.E. ismindeki şahıstan alınan sperm örnekleri uyuştu. Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı ellerine ulaşan sonuçların ardından G.E ismindeki şahsın yargılanacak olduğunu da açıkladı. Bu süreçlerde G.E. ismindeki şahsın artık o mahallede olmasını istemedikleri için mahkeme kararı ile mahalleden uzaklaştırılması da gelen bilgiler arasında.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum