1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 4 yıl önce başlayan olay kan dondurdu! Anne her şeyi itiraf etti…
4 yıl önce başlayan olay kan dondurdu! Anne her şeyi itiraf etti…

4 yıl önce başlayan olay kan dondurdu! Anne her şeyi itiraf etti…

Denizli sınırlarında meydana gelen olay artık kan dondurmaya devam ediyor. Gün olmuyor ki bir gün de taciz tecavüz olmasın. Bu sefer ki iğrençliğin adresi de Denizli oldu. 15 yaşındaki üvey kız çocuğuna tam 4 yıl boyunca cinsel saldırıda bulunan M.A.D. ismindeki şahsın yargılanmasına geçtiğimiz günlerde başladı.

A+A-

Anne F.D. yaptığı açıklama sırasında; ‘’ Eşim benim kızıma tam 4 yıl önce cinsel tacizlerine başlamış. Fakat kızım korktuğu için gelip de bana yaşadıklarını anlatamamış. ‘’ şeklinde sözlerine yer verdi.

Denizli sınırlarında tekstil işçici olarak yaşamına devam eden F.D. ismindeki 40 yaşındaki genç kadın 13 yıl önce tanıştığı M.A.D. ismindeki şahıs ile dünya evine girdi. Genç kadının ilk evliliğinden olan Ş.Z.Ş’yi de kendisi ile beraber yanında getiren genç kadının ikinci evliliğinden de bir erkek çocuğu dünyaya geldi. 15 yaşına geldiği zaman Ş.Z.Ş. ismindeki genç kız annesine giderek üvey babasının tam 4 yıldır kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu anlattı. Bunun ardından anne anında karakola giderek kocasının kendi kızına yaptığı cinsel saldırı iddiaları için suç duyurusunda bulundu. Savcılık tarafından konu ile ilgili başlatılmış olan sorgunun ardından M.A.D. ismindeki cani şahıs polis ekipleri tarafından anında göz altına alındı. Polis ekipleri sadece cani şahsın değil küçük kızın ve annesinin de ifadelerini aldı. Alınan ifadelerin ardından adliyeye sevki yapılan cani şahıs çıkarılmış olduğu ilk mahkemede savcılık tarafından tutuklanma kararı çıkarıldı. Olay ardından daha derin soruşturmaya girdi.

Yapılan soruşturmaların ardından M.A.D. ismindeki cani şahıs için; ‘’ Çocuğun cinsel istismarı ‘’ suçundan ötürü düzenlenen iddianame ile beraber 20 yıla kadar hapis istemi yapıldı. Bu durum Denizli altıncı ağır ceza mahkemesi tarafından kabul edilerek cani şahıs ceza evine gönderildi.

21 Nisan günü ilk dava meydana geldi. Duruşma sırasında mağdur olan çocuk ve annesi de katılım sağladı. M.A.D. ismindeki cani şahsın tutuksuz yargılanmasına karar verilmişti ve davaya kendisi gelmedi. Aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığı avukatı ile beraber tarafların avukatları salon içerisinde hazır olarak yer aldılar. Duruşma sırasında tutuksuz yargılanması söz konusu olarak yer alan cani şahsın davaya zorla getirilmesine karar verilerek dava 14 Eylül tarihine kadar ertelendi.

En ağır ceza istemi…

Duruşmanın hemen ardından açıklamada bulunan anne ise sözlerine; ‘’ Eşim bundan tam dört yıl önce kızıma karşı cinsel saldırılara başlamış. Olayı öğrendiğim an gelerek şikayetçi oldum ve tutuklu yargılanmasına karar verilerek içeri gönderildi. Fakat sadece iki ay içeride kaldıktan sonra tutuksuz yargılama kararı ile yeniden dışarı çıktı. 13 senemi verdiğim evliliğimden ötürü ben bu cani adamın en ağır cezayı almasını talep ediyorum. ‘’ şeklinde ifadelerine yer verdi.

Kadınlar susmasın ve çocuklara dokunan eller kırılsın…

Kızının yaşadıklarından ötürü çok zor süreçlerden geçiriyor olduğunu dile getiren anne bir yandan da; ‘’ Yaşanan olaylardan olayı kızımın psikolojisi tamamen at üst oldu. Haftanın iki günü kızımı psikoloğa götürmek zorunda kalıyorum ve her gece kabuslar görüyor. Adını duyduğu anlarda bile hemen ağlamaya başlıyor. Kızımın yaşadıklarından dolayı benim de dünyam bir anda alt üst oldu. Allah’a şükür ediyorum ki bu durum çok daha ileri gitmeden biz fark ettik. Bu olayların düşünceleri bile gerçekten berbat. Adalet en kısa zamanda yerini bulsun istiyorum. Her ne olursa olsun bu tür pislikler asla gizli kalmasın. Kadınlar her ne olursa olsun susmasın ve çocuklarımıza dokunacak olan eller kırılsın. ‘’ şeklinde sözlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.