1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 3 Ocak 2022 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçları Felaket Senaryoları Bekliyor…
3 Ocak 2022 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçları Felaket Senaryoları Bekliyor…

3 Ocak 2022 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçları Felaket Senaryoları Bekliyor…

3 Ocak 2022 burç yorumları hangi burca neler getirecek merak ediyor musunuz? Ocak ayında aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuz neler söylüyor? Ocak ayında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? Tüm merak ettiklerinizi hep birlikte bakalım.

A+A-

3 Ocak 2022 burç yorumları hangi burca neler getirecek merak ediyor musunuz? Ocak ayında aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuz neler söylüyor? Ocak ayında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? Tüm merak ettiklerinizi hep birlikte bakalım.

3 Ocak 2022 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç Burcu Günlük Yorumu: durgunluğa ihtiyacınız olduğunu gösterir. Bu olaylara şahit kişinin artık sakin bir döneme girme ihtiyacı gelmiştir. İnsanların söylemlerinden, çevresindeki olaylardan bunalan bu kişi insanların düşüncelerine göre hareket etmiş ve bundan artık sıkılmıştır. Kişinin artık dinlemesi gerekli olan tek şey düşünceleridir. Zaten bu kişiyi pişman olmayacağı yollara sokacak olan tek şey kendi içinden vereceği iç kararlardır. Kendi iç muhasebenizi yapmanız gerekli olan döneme giriyorsunuz.

3 Ocak 2022 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa Burcu Günlük Yorumu: sizin bir hayli mutsuz biten bir ilişkinizi gösteriyor. Yakın bir zamanda küçük düşeceğiniz bir olaya maruz kalmışsınız. Bu olayı her ne kadar unutmak isteseniz bile aklınızdan çıkmıyor. Eski partneriniz tarafından maruz kaldığınız bu olay için partnerinize bir hayli fazla kin duyduğunuzu söylemem mümkün. Bir yandan intikam planları yaparken öte yandan unutmaya çalışıyor ve kararsızlığınızda boğulduğunuzu hissediyorsunuz. Zamanın her şeyi iyileştirmede bir merhem olduğunu hatırlatmak isterim, acınız kalıcı olmayacaktır.

3 Ocak 2022 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler Burcu Günlük Yorumu: çevrenizde pek çok kişinin konuştuğunu gösteriyor. Bu kişiler her zaman size akıl vermeye çalışıp sizi yönlendiriyorlar. Aslında mutluluğunuzu istediğini savunan bu kişilerin bütünüyle duygusal düşündüklerinin farkındasınız. Sizin ilgi ve sevgi görmeniz adına birileriyle tanıştırmak istiyorlar ancak bu kişilerin sizi zaman içerisinde ne kadar üzebilecek potansiyelde olduklarını düşünmüyorlar. Niyetlerinin iyi olduğu söyleyebileceğimiz bu kişilerin kendi kafalarına göre sizin adınıza hareket etmelerine artık bir son vermezseniz kendinizi istemediğiniz bir ilişkide bulabilirsiniz.

3 Ocak 2022 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç Burcu Günlük Yorumu: normalde yeni bir ilişkinin habercisi olurken siz de eskideki kişilerle yeni başlangıçları simgelemiş. Eskiden hayatınızda olan kişi ile yeni bir başlangıç söz konusu. Bu başlangıç yapılmadan önce iki taraf karşılıklı oturup kozlarını paylaşacak ve herkes hatalarını birbirinin yüzüne karşı söyleyecek. Bu konuşma olurken siz konuşmanın kötüye gittiğini düşünseniz bile esasında çok yapıcı olacak. Daha sağlam adımlarla yeniden partnerinizle bir yola adım atacaksınız.

3 Ocak 2022 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan Burcu Günlük Yorumu: büyük hayal kırıklıklarınızı görürken bu yaşanan olaylar ise tam tersine kendinizde yeniden güvenme isteği toplamaya çalıştığınız çıkmış. Sizi hayal kırıklığına uğratan kişinin cezasını tüm herkese çektirmemeye karar vermişsiniz. Artık yeniden güvenebileceğiniz kişi karşınıza çıktığında hazır olmak istiyorsunuz. Düşündüğünüz kadar sevinci hak ediyorsunuz. Her şey sizin kendinizi sevmenizle başlıyor, kendinizi seviyorsunuz ki yeni şansları kendinize değerlendirme fırsatı veriyorsunuz.

3 Ocak 2022 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak Burcu Günlük Yorumu: sizin emin olmadığınız yollara adım atmadığınızı simgeliyor. Kendinizi daima güvence altına alıp öyle hareket etmeyi seviyorsunuz. Sizin için sonu belli olmayan yollar tam bir ızdırap. Yeni bir zamanda size gelecek olan bir teklif olabilir, bu teklifi sırf o kişi ile bir gelecek görmediğiniz için reddedebilir ve şans vermemek konusunda ısrarcı olabilirsiniz. Sizin en büyük korkularınızdan birisinin yarı yolda bırakılmak olduğunu söyleyebilirim. Korkularınızdan devamlı kaçarsanız farkında olmadan güzel fırsatları kaçırabilirsiniz.

3 Ocak 2022 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi Burcu Günlük Yorumu: huzurlu, mutluluk dolu ve karşılıklı bir aşk yaşayacağınızı gösteriyor. Karakter olarak size göre daha naif olacak bu kişi ile esasında ne kadar uyum içinde olduğunuzu fark edeceksiniz. Saygının ve huzurun temel olduğu bir ilişkiye başlayacak, karakterinizden ödün vermeme konusunda ısrarcı olacaksınız. Sizin ayaklarınızın yere sağlam basıyor oluşu karşınızdaki partneri korkutabilir, ilişkinin başlarında daha naif bir şekilde yaklaşmanızı öneri edebilirim. Her işinizi ‘ben yaparım’ algısıyla değil de yardımlaşarak yaparsanız eğer güven duygunuz bir hayli yoğun olacaktır.

3 Ocak 2022 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep Burcu Günlük Yorumu: suskunluğu temsil eder. Ruh eşinizin sizinle konuşmaktan kaçınacağını söyleyebilirim. Bu kaçış sizinle konuşmak istemediğinden değil de duymak istemediği kararları duymaktan kaçmasından dolayı olabilir. Sizden ayrılmak istemeyen bir ruh eşiniz var. Ruh eşinizin sizi sevdiğini söyleyebilirim. Sadece iletişimi kuvvetli olmayan bir ruh eşiniz olduğunu ve sevgisini gösteremediğini bilmeniz gerekmektedir. Sandığınızdan daha fazla seviliyorsunuz. İlişkinizi bitirme kararını tek aldığınız gibi bu kararınız onaylanmayınca da ne yapacağınızı bilmeyeceksiniz. Ruh eşinizin suskunluğu sizin dengenizi bozacak.

3 Ocak 2022 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay Burcu Günlük Yorumu: bir yeniden doğuşu simgeler. Daha öncesinde yürütemediğinizi düşündüğünüz ilişkininize sıfırdan başlamış gibi devam edebileceğinizi ve birbirinizin daha çok gözünün içerisine bakabileceğinizi söyleyebilirim. Birbirinize karşı olan aşkınızı hatırlayabilir hatta ilk günden daha fazla sevdiğinizi hissedebilirsiniz. İşler bütünüyle ilişkininiz adına yolunda gidiyor ve mutlu bir ilişki sürdürüyorsunuz. Birbirinize sabretmeyi hatırladığınız zaman tekrar nerdeyse hiç büyük kavganız olmayacak.

3 Ocak 2022 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak Burcu Günlük Yorumu: bu ara yaşanan sıkıntılı ama bir o kadar da eğlenceli günlere işaret eder. İnsanlar ile çok güzel diyalogları olan bir insan olduğunuz gibi ruh eşiniz ile de çok rahat anlaşabilen bir isim olduğunuz karşıma çıkıyor. Bu nokrada içinizde olan güç ile her an yan yana olmak daha rahat etmenize olanak sunuyor. Bu ara aranızda olmak için emek veren kişiler olduğunu da görüyorum. Bu kişilere karşı dikkatli olun.

3 Ocak 2022 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova Burcu Günlük Yorumu: yakında ruh eşiniz ile bir yola çıkmanızın söz konusu olacağını gösterir. Her ne kadar sizler istemeseniz bile eğer çıkarsanız aranızda oluşan aşkın ne kadar yeniden dirilecek olduğuna şahit olacaksınız. En çok heves ile yer alacak ve adeta yeniden aşkın küllerden doğması ile mutlu olacaksınız. Bu süreçlerde biraz sizlerin de dikkatli olmasında fayda olduğunun haberlerini de içerisinde barındırır. Artık her şeyin farkına varacağınız ve sonun da mutlu olmak için kendinizin farkına varacağınızı gösterir.

3 Ocak 2022 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık Burcu Günlük Yorumu: ilişki hayatınızda pek de adil olmayan durumlar içerisinde yer aldığınızı ve bunlardan dolayı güçlük çektiğinizi ekleme isterim. Merak etmeyin. Yakın zamanda şu anda devam etmekte olan ne gibi sorunlar olur ise olsun geride kalacak. Her anın sizden yana olması için içinizde olan sevgiyi ruh eşinize tam manasıyla aktarmanızda fayda olacaktır. Sonunda arzu ettiğiniz kadar adil ve ruh eşit bir ortam içerisinde yer alarak mutlu olacağınızı da gösterir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.