1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 3 kişiyi öldüren kungfucu katil, hakim karşısına çıkınca akıllandı! ‘Suç işlediğimde deliydim’
3 kişiyi öldüren kungfucu katil, hakim karşısına çıkınca akıllandı! ‘Suç işlediğimde deliydim’

3 kişiyi öldüren kungfucu katil, hakim karşısına çıkınca akıllandı! ‘Suç işlediğimde deliydim’

Kungfu sporu ile ilgilenen Orhan Gökçek; Kayseri’de üç kişiyi öldürdü. Hamdi Ekemen’i de öldürmüş olması ile ilgili davası sırasında hakim karşısında yerini aldı. Mahkeme devam ederken kendisini savunan Kungfucu katil suç işlediği sıralarda deli olduğunu iddia etti.

A+A-

Kungfucu katil olarak kamuoyu içerisinde yerini alan ve Kayseri’de tam 3 farklı kişiyi öldüren Kungfucu katil; öldürdüğü kişilerden bir tanesi olan Hamdi Ekemen davası sırasında bugün yeniden duruşmada hakim karşısında yerini aldı.

Kayseri 1. ağır ceza mahkemesi içerisinde görüşülmesi devam eden duruşma sırasında tutuklu olarak devam eden Kungfucu katil; SEGBİS sistemi işe beraber duruşmada hazır bir halde tutulurken; öldürülen Hamdi Ekemen’in kızı ile beraber bulunan avukatlar yerini aldı. Katil zanlısı kendini savunduğu sırada cinayetleri işlediği sırada akli dengesinin olmadığını iddia etti. Hayatı boyunca hiç silahı olmadığını – olayların yaşandığı süreçlerde akli dengesinin olmadığını – ilaç kullanmaya başladıktan sonra normale döndüğünü – içeri girdiğinde ailesinin yüzünü yere eğdiği için intihar girişimlerinde bulunduğunu – PKK / Fetö ve bunların ağa babası olanların peşinde yer aldığını – suç işlediği süreçlerde deli olduğunu – içerden çıkarsa kendisini yurt dışına kaçıracak olduklarını – bu yüzden kendisini tutuklamalarını istediğini’’ dile getirdi.

Duruşma ileri tarihte yeniden gerçekleşecek

Mahkeme hediyesi dosya içerisinde yer alan eksiklerin giderilmesi adına duruşmanın ileri bir tarihte olmasını ön gördü.

Peki neler yaşanmıştı?

2019 yılının ocak ayında meydana gelen Ufuk Akhan cinayetinin ardından Kungfucu katil içeri alındı. Konu hakkında asayiş tarafından özel çalışmalar devam etti. Kungfucu katilin adamları nasıl öldürdüğü üzerinde duran dedektifler; 2014 yılında öldürülen Hüseyin Ekemen cinayeti ile karşı karşıya getirdiler. 5 yıl boyunca bu cinayeti çözmek adına dedektifler tam 4500 kişi ile görüşmüştü. Fakat katilin olay yerinden beyaz bir araç ile kaçmış olduğunu tespit etmişlerdi. Adamı öldüren kişinin katili yani Kungfucu katil; babası TG’ye ait olan bir araç ile beraber kaçtığı ortaya çıktı.

Her şeyi itiraf etti!

Basit yaralamadan hırsızlığa ya da tehdit suçları gibi birçok alanda kaydı olan adamın aile ve çevresi ile beraber de kavgalı olduğu – üzerinde aktif bir şekilde bıçak taşıdığı – bipolar davranış bozukluğu için tedavi gördüğü belirlendi. Sorgulaması sırasında Hüseyin Ekemen’i tanımadığı – adını sadece basından duymuş olduğunu – olayın yaşandığı gece sokakta oturduğu anlarda adamın geçtiğini – bu adamın sarhoş olduğunu ve kendisinden telefonunu istediğini – bu süreç içerisinde üzerinde yer alan pusat ismi ile bilinen bıçak ile Hüseyin Ekemen’i öldürmüş olduğunu ve olay yerinden kaçtığını itiraf etti.

Kız kardeşinin hakkında laf çıkardıklarını iddia ediyor

Göz altına alındıktan sonra katil zanlısı; hakkında yasal olan işlemlerin de tamamlanmasının ardından adliyeye sevk adımları yapıldı. Şüpheleri takip ederek polis memurları bu yöntemler ile öldürülen adamların yürüttükleri çalışmalar sırasında 2007 yılının şubat ayında Şahin Metiner isimli adamı da başından – boğazından ve sırtından bıçaklanarak öldürülmüş olduğu ortaya çıktı. Yapılan soruşturma sırasında bu adamı; kız kardeşi hakkında laf çıkarmış olmasından dolayın bıçaklayarak öldürmüş olduğunu ifade etti. Cumhuriyet savcısı tarafından yer gösterme işlemi ile beraber verdiği ifadeler ardından her şeyin bire bir örtüşüyor olduğunu belirledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.